TFF'den Rizespor'a Stat Zeminiyle İlgili Son Uyarı

Berat Ulucan

"Milli maçlar vakit kaybıdır"
Berlin Panteri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Rizespor Kulübü'ne zeminde ivedilikle iyileştirme çalışmaları yapılmazsa 18 Mart Pazartesi günü yapılacak denetimle stadyumun müsabakaya kapatılacağını bildirdi.​

TFF'den yapılan açıklamada, "Yeniden yerinde yapılan denetim sonrası Rizespor'a stadyum zeminini düzeltene kadar stadyumda antrenman yapılmaması, zeminde ivedilikle iyileştirme çalışmaları yapılmazsa 18 Mart tarihinde yapılacak denetimle stadyumun müsabakaya kapatılacağı resmi olarak iletildi." ifadeleri yer aldı.

Adsız.png

Uyar uyar baska bir halt yapmayın zaten. Bizden baska bu kadar; yapma, bak yapma diyorum , yav yaparsan ceza alacaksın yapma , son kez diyorum yapmasana diye sürekli bir uyarı hali varmıdir acaba.

Puan silme yok mu ? Zeminde cimen kalmamis zaten bildigin toprak saha, bu sezon daha duzelmez orasi zaten.

Puan silme yok mu ? Herifler doverbicer ile ustunden gecti o zemin bu sezon daha duzelmez zaten.
TFF yerinde olsam böyle kulüplere 1 gram para vermem önce gider gerekli ekipman + senelik teknik bakım sorumluları kiralar kalan parayı kulüplere aktarırım yoksa bu işin içinden çıkılacak gibi değil.

Acele etmeseysdiniz yaw bu kadar, lig bitince uyarırdınız.

Zemini gereksiz harçama olarak görüyor anadolu takımları. Avro ve dolar karşısında TLnin aşırı değersizleşmesi ile zaten paraları yok hiç birirnin. Oyuncu alamıyorlar, maaş ödeyemiyorlar, zemine bakamıyorlar her yerden kısmaya çalışıyorlar sonra koç geliyor bunları 3-5 e satın alıyor işte.

TFF'yi bu duyarlı tutumundan dolayı tebrik ediyorum. Nerede bir sorun varsa adeta jet hızıyla yetişip sorunu çözmek için çok büyük çabalar sarf ediyorlar.

Böyle bir hizmet aşkı dünyada görülmüş müdür. Sanmıyorum.

Geri
Üst Alt