The After

Ferdi Dinli

Parçalı Üye

X-FILES'ın yapımcıların yeni bir gizem dizisi daha. Baş rollerde Aldis Hodge, Andrew Howard, Arielle Kebbel'ın oynadığı ve Chris Carter'ın kaleminden çıkan 2014'ün yeni dizisinde bir anda açıklanamayan olayların içinde kendilerini bulan sekiz kişinin hikayesi anlatılıyor. Kendi hallerinde olan sekiz kişi, gizemli güçler tarafından bir araya getirilir. Onların elinde ise değişen ve vahşileşen dünyanın ortasında birbirlerine güvenmekten başka kurtuluş yolları yoktur.

Dizi Amazon'un orijinal dizisi ve ilk bölüm Amazon tarafından yayınladı. Tıpkı Netflix'in House of Cards dizisi gibi bu dizi de HBO, Showtime, AMC gibi kült kanallar tarafından yayınlanmıyor olsa da ''olmuş'' hissi uyandırıyor.

Kıyamet sonrası dünyayı anlatan diziler gittikçe çoğalıyor malumunuz. The After da bunlardan biri. İlk bölüm yayınlandı ve pilot bölümün gayet doyurucu olduğunu söyleyebilirim. Ancak ikinci bölümün ne zaman geleceği hakkında bir bilgi bulamadım. Devamı gelir umarım.

Edit:Belirtilenlere göre Amazon pilot bölümün alacağı beğeni ve izleyicilerin olumlu geri bildirimlerine göre diziyi devam ettirip ettirmeme kararı alacak. Şuan görüldüğü kadarı ile epey bir olumlu eleştiri almış durumda.

Alinti

The After (TV Series 2014– ) - IMDb

Ilk bolumunu izledim. Cok begendim. Umarim devami gelir.

Arielle Kebbel cok seker bir kizdi ya. Simdi ki hali nasil?

Geri
Üst Alt