The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered | PC - Xbox - PS - GamePass Day1 |

Oblivion Remastered İçin Heyecanlı mısınız?

• Evet

• Hayır

• ELDER SCROLLS!!!

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Aras Şimşek

🎮GameMaster🎮
Büyük Kaptan
1745341372037.webp

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, 2006'nın yılın oyununu gözalıcı görselleri ve yeniden tasarlanan oynanışıyla modernleştiriyor. Ödüllü stüdyo Bethesda Game Studios'un en iyilerinden sayılan bu rol yapma oyununda Cyrodiil'in geniş arazilerini hiç olmadığı gibi keşfet ve Oblivion'ın kuvvetlerini bu toprakları ele geçirmekten kurtar.

-TRAILER-

Cyrodiil'i Yeniden Keşfet

Oyunu keşfetmenin her anında büyük hayranlık uyandıracak seviyede, birer birer ve büyük bir özenle yeniden oluşturulan ayrıntılarıyla Tamriel'in zengin dünyasında seyahat edip Oblivion'ın diyarlarında savaş.

-GAMEPLAY-

Kendi Hikâyene Yön Ver

Dilediğin gibi oyna ve kendi yolunu çiz. Asil bir savaşçı, sinsi bir suikastçı, yaşlı bir büyücü veya dövüşçü bir demirci olmak senin elinde.

JAWS_Rediscover_for_Steam.gif

JAWS_Adventure_for_Steam.gif

2n9pnv4h3g661.gif

Hic beni etkilemedi hayatim boyunca bu dunya.

Esas heyecan

heroes of might and magic: olden era geliyor..hotseat ranked online multiplayer

Klasik/hizli tek herolu oyun/ arena seklinde 3 moduyla.

Sabirsizlanmaktayim

Oyun piyasasının y yediğini artık kabul edelim.

Bu sene çıkması planlananlar son 15 senenin en iyisi, belki bu yıl kurtarır durumu.

Ne zaman çıkıyor açıkladılar mı. Oblivionu oynamıştım zamanında Skyrim kadar iyi olmasada yinede baya iyidi. Kesin oynarım bunu

Haftaya PlayStationa forza horizon [emoji6] geliyor vuuututututu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3rd person ne durumda rdaşlar, internette video bulamadım henüz

3rd person ne durumda rdaşlar, internette video bulamadım henüz
Skyrim'den hallice. Zaten oyun genel olarak öyle yeni hissettirmiyor. Remake olmadığının bilincinde olun, beklentiyi ona göre ayarlayın. Skyrim'i modsuz günümüzde beni rahatsız etmeden oynarım diyorsanız bu da ondan hallice bir animasyon kalitesi sunuyor. Klasik oyuna UE5 makyajı yapılmış

baslayim mi erden field
Demosu var, oyun 2026 da cikiyor. Spesifik bir oyundur, 30uncu yili bu sene. Ben ve benden yasli yas grup bayilir ama aralardaki basarisiz denemelerinden dolayi o kadar on planda degil.

Yeni jenerasyon genelde sevmez.

Arcraiders i soruyorsan bence tatli bir konsept extractor. Battleroyale den biraz gina geldi cunku.(Bir escape from tarkov degil detay olarak ama begendim epey onu da)

girdim buna ama tahmin ettiğim gibi combat felaket, hiçbi iyileştirme yapılmamış. insan 2026'da böyle efsane bi oyunu şu şekilde piyasaya sürmeye utanır, grafikler ok ama sırf hikaye için bu animasyonlara tahammül edilebilir mi bilmiyom, bi de tüm oyunu 3rd person oynamağa çalışıyorum. bu oyunu kurtarırsa yine mod komüniteleri kurtarır.

5 saat aralıksız zorladım kendimi, yetmedi modlar denedim ama hiçbi türlü eğlenmedim maalesef, oynanacak gibi değil
#refund

Geri
Üst Alt