Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.568
- 2.217
- 1.813
Yeni bölümü izledim sonunda dün, çok ara verdiler. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ertuğ Ursavaş Yerine dibine sokmuşsun abi diziyi.![]()
Yok yerin dibine sokma demeyelim, dediğim gibi güzel dizi ama ne bileyim çok yapmacık. Gerçekçilik çok zayıf, yoksa eğlenceli dizi, izletiyor kendini. Ben Killing'i izledikten sonra böyle polisiye dizilerde biraz ciddiyet görmek istiyorum. Yani şu ajanlar mesela aşmış adamlar olmasın, katiller biraz daha soğukkanlı olsun, hikaye biraz dallanıp budaklansın istiyorum. Hatta yerine göre vahşet olsun, sonuçta anlatılan olaylar çok aşırı ama adamlar vahşet göstermekten hep kaçınıyorlar. Ben mesela Mentalist'i izlerken vay be ne güzel yapmış adamlar diyemedim. Ama Killing'de hayran kaldım resmen, o kadar güzel yansıtmış ki adamlar o cinayet ortamını. Ya da House'ta bazı bölümlerde gözümden yaş geldi resmen (hem gülmekten hem üzüntüden), dondum kaldım.
Kısaca dizi içine çekemiyor bence. Tabi diğer dizileri izlemediyseniz bu dizinin yeri ayrı olabilir, kıyas yapınca durum çok farklı.
Ben diğer dizileri pek izlemedim. Bu diziyi izleme sebebim de eğlenmek zaten, takıldım sadece.
Aynen, eğlenmek için güzel bir dizi.
Hannibali izlebeyler, bu diziye benzeyen dizi var mı elinizde? lie to me önerdiler ama hiç beğenmedim.
daha çok akıl oyunlarıyla katili yakalayan karakterler hoşuma gidiyor, jane-sherlock gibi