The Water Diviner (2014)

Melih Peker

Şef Gümüş Kıvrım
The Water Diviner (2014) - IMDb

Russel Crowe'un yönettiği ve rol aldığı Çanakkale Gelibolu savaşından sonra kayıp 3 oğlunu arayışının öyküsü , ama daha çok savaşın gölgesinde ve ertesinde dramı , aşkı , dehşeti ve iyi ile kötünün mücadelesinden de güçlü bir olguyu konu alan "The Water Diviner" filminin ilk kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Benm tüylerim diken diken oldu diyebilirim.Beklentim yüksek bu filmden..

925006-cbc25a40-83fa-11e3-90a9-2f6f5b597dd3.jpg

14002_26447_07032014201753.jpg

russell-crowe-sordu-namazi-dogru-kildim-mi-93529.jpg

the_water_diviner_6092174_566719026.jpg

422a851e4a.jpg

İzleyip görelim bazen çok saçma işlerde çıkıyor Çanakkale savaşıyla alakalı.

Turk askerini bu biyikli arkadasin oynamasi cok manidar :) rasıl amcaya saygilar.

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müzik seçimi başarılı.

Yilmaz erdogan diyor kurt diyor turk askerini oynuyor diyor. gsc de irkcilik mi?

Güzel film olacak gibi, iyiler kötülere karşı gibi bir safsata olmayacak izlemini aldım bakalım nasıl olacak. Erdoğan ve Cem yılmaz seçimi de güzel

Y. Erdoğan'dan ben de hiç hazzetmem. Filmi izlememe sebebim olacak muhtemelen. Russel bey böyle bir hata yapmasaydı keşke.

başlığı bilerek aktör isimleri ile donatmıştım , şimdi çoğu kişi kesin ergen dizisi falandır deyip bakmaz bile :)

İnsanların etnik kökenleri ve fikirlerini ayrı tutmak lazım sinema izlerken , politik filmleri ayrı tutuyorum.

Hic sevmem kendilerini. Geri kalanide sulalesinde bolca terorist barindirmasindan. Tatlises 1 bu biyikli arladas 2

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulkeye yilmaz erdoganin 1000de 1i kadar faydali olmamisindir ama ona terorist diyon asil terorist sensin

ulkeye yilmaz erdoganin 1000de 1i kadar faydali olmamisindir ama ona terorist diyon asil terorist sensin

hahahah kıçınızdan element uydurmayın. Çektiği boktan filimlerden başka ülkeye ne faydası olmuş bir sırala bakalım bizde öğrenelim şu faydaları. Ayrıca ben adama terörist demedim tikkatini şeyederim.

hahahah kıçınızdan element uydurmayın. Çektiği boktan filimlerden başka ülkeye ne faydası olmuş bir sırala bakalım bizde öğrenelim şu faydaları. Ayrıca ben adama terörist demedim tikkatini şeyederim.

sen ne anlatiyon terorist adamin soyagacini incelemis gibi bu adami sevmem soyagacinda birsuru terorist var diye gotunden uyduruyon sonra gelmis bana kicindan uydurma diyon.bu adamin sanatini seversin sevmezsin adam 2 tane siir bile yazmis olsa uretim yapmis senin gibi oturup fasoluk yapmamis.boktan filmlerden tiyatrolardan 2 tane de sen cek bakalim oyle oturup auvvvvvv cekmeye benzemiyor bu isler

Fragmanını bile izlemem, sebebi de malum şahıstan hoşlanmamamdır. Ben izlemedim diye de Türk sinemasına yapacağı yüce katkılara pek sıkıntı oluşmaz diye düşünüyorum. Milyon tane izlememe sebebi bulabilirim ama gereksiz işte mesela Acun'un ucundan kenarından geçtiği yapımları da yıllardır izlemiyorum çünkü onu da sevmiyorum ve onunla ilgili de kendimce mantıklı yüzlerce sebebim vardır yani sen onları izlersin sana da neden izliyorsun demem pek tabiki de.

Bari şu konuda tartışmayın ya herkes sizinle aynı kafada olacak değil. Adı üstünde burası forum ve üye sayısı kadar farklı karakter bulunuyor.Neyse izleyenlere iyi seyirler diledikten sonra alıntı dahi yapılsa bu konuya tek mesaj yazmayacağımı bildirir, saygı ve sevgilerle konudan çıkışımı gerçekleştiriyorum.

Geri
Üst Alt