The Witcher 3: Wild Hunt

heis yazdığım mesajın birazı renk değiştirmiş belki sende normal görünüyodur ama teyit edeyim: bloodborne'dan önce sekiro'yu önerdim
sekiro > bloodborne > ds serisi şeklinde ilerlemek daha mantıklı ER sonrası
elden ring'e en yakın deneyim ds3 olduğu için onu en sona sakla, farklı deneyimlerden geri dönmüş gibi olursun

bu arada son çıkan dediğin nightreign ise o dlc değil zaten ayrı bi spin off oyun, bahsettiğim shadow of the erdtree (mohg'la savaştığın yerden giriş yapıyorsun) ona girmediysen ilk önce onu bitirmen lazım (pas geçilebilir mi: HAYIR)

nightreign'i diyorum heis diğerini oynadım (messmer'de oyunu silecektim valla)

sekiro'ya biraz baktım da çok heveslenemedim yav o da pass geçilmemeli diyorsan oynayabilirim ama

farklı bi build ile ER tekrarı yapma fikri de var kafada, normalde oyunlarda spell işleri çok ilgimi çekmezdi bunda heveslendim, düz vigor-strength oynadım ilk turu

nightreign'i diyorum heis diğerini oynadım (messmer'de oyunu silecektim valla)

sekiro'ya biraz baktım da çok heveslenemedim yav o da pass geçilmemeli diyorsan oynayabilirim ama

farklı bi build ile ER tekrarı yapma fikri de var kafada, normalde oyunlarda spell işleri çok ilgimi çekmezdi bunda heveslendim, düz vigor-strength oynadım ilk turu

sekiro o kadar iyi bi oyun ki
daha iyi bi oyun olmayabilir. deflect olayını öğrendiğin an ne demek istediğimi hemen anlayacaksın. asla ve kata pas geçilmemeli

elden ring'e girdiğimde ben de aralıksız 1000 saat fln oynadım ki hala da oynuyorum, yani tekrar tekrar oynanabilen bi oyun zaten build olanakları tükenmediği için. bi ara convergence modu falan da oyna mutlaka
ama dediğim gibi sekiro'ya mutlak suretle gir yani er'ye ara vermek istediğinde

10 dk oynadim kapattim, combati bombok

Reddit'te oyunlara dair sızıntıların paylaşıldığı kanallarda yeni bir DLC alacağı iddia ediliyor birkaç aydır. CDPR da bu dedikoduları hiç reddetmedi.

Witcher 3 ila 4 arasında köprü görevi görebileceği söyleniyor.

Geri
Üst Alt