#Toby Alderweireld

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
[attachment=12524:upload_2014-8-15_19-55-33.jpeg]

Mevki: Stoper/Sağ Bek

Kulüp: A.Madrid

Uyruk: Belçika

Babası tarafından, kendisinin A.Madrid'den ayrılıp, CL'de olan, ve daha fazla oynayabileceği bir kulübe transfer olmak istediği açıklanmış futbolcudur.

A.Madrid opsiyonlu kiralık veya çok yüksek olmayan bir bedel ile elden çıkarabilir diye düşünüyorum bu şartlarda. Siz ne dersiniz?

Ekli dosyalar

• upload_2014-8-15_19-55-33.webp
    upload_2014-8-15_19-55-33.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 114
alın bunu alın bunu bunu alın (uçan adama sabri'nin olduğu programdaki yetkili abi gibi söylediğimi hayal edin)

Alpay , GSSözlük'te mi dolanıyorsun :) Orada da görmüştüm .

Çok iyi bir öneri bence hem gerektiği yerde sağ bek oynayabilir, geriden oyun kurabilen stoper olabilir. Ancak birçok özelliği Chedjou'ya benziyor. Prandelli Dany-Chedjou karışımının istikrara ve yeteneğe bürünmüş halini istiyor :D. Balanta ve Doria gibi.

Alderweireld bence Chedjou ve Dany'den çok üstün bir isim. Onlardan farklı olarak lider özelliği olan ve sağ bek olarak da çok iyi mücadele edebilen bir oyuncu.

Keşke olsa. Kiralık ve opsiyonlu (8.5-10 Milyon Euro arası) olacaksa hiç düşünmeden alınmalı.

Chedjou ve Dany'de rahatlıkla gönderilmeli.

Gökhan Zan,Semih Kaya, Toby, Koray, Hakan Balta gayet yeterli olur bize.

lider vasifli degil

hep Vermaelen ve Verthongen'la oynadi onlar liderdi

uzaktan iyi vuruyo ama ayni vermae ve vertho gibi

Chedjou'dan tek artisi topu daha iyi kullanabilmesi, bize farkli tipte bir defans oyuncusu lazim.

Ajax'ta oynarken hep diger partnerinin golgesinde kaldi.

Topu cok iyi kullanir ve uzun paslari ile oyunu iyi aciyor lakin defans oyuncusunda olmasi gereken sertlikten yoksun bana gore. Miranda ve Godin'in gerisinde kaldi.

Alderweireld bence Gimenez'in gerisinde bile kalabilir bu sezon.

Geri
Üst Alt