Tolga Ciğerci Büyülüyor!

Melih Sönmez

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
tolga-cigerci-oguzhan-ozyakup-27-09.jpg

Beşiktaş derbisinde 12.05 km. koşan Tolga Ciğerci, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden takımlarda görev yapan çok sayıda ismin bile tozunu attırdı. Tolga Ciğerci, en fazla efor sarf eden 10 yıldız arasına adını yazdırdı.

Transfer olduğu ilk günlerde yaşadığı eleştirileri sahaya adım attığı gibi ortadan kaldıran Tolga Ciğerci, kısa sürede kendisini ispat etti.

Galatasaray taraftarının büyük sevgi ve saygısını kazanan gurbetçi futbolcu, her maçta ortalama 11.950 kilometre koşarak Avrupa'nın en iyileri arasına adını yazdırdı.

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isteyen Galatasaray’ı bu kulvarda sırtlayacağını da gösterdi.

Çünkü Devler Ligi'nde ilk hafta geride kalırken burada mücadele eden isimlerin koşu mesafelerini geride bırakmayı başardı.

Listeye 9. sıradan giriş yapan Tolga, isabetli pas yüzdesiyle sadece koşmadığını, oyun planına da katkı sağladığını gösterdi.

Sadece 3 milyon Euro'ya transfer edilen 24 yaşındaki futbolcu, bitmek bilmeyen enerjisiyle Galatasaray’ın bu sezonki en kilit ismi oldu.

​AMKSPOR

sadece koşu mesafesine bakmamak lazım çok iyi alan kapattı 2li mücadelelerde çok başarılıydı ve topları çok iyi kesti atakları söndürdü

Sezon arasında selçuk efendiyi postalayıp Thomas Delaney'i de aldık mı orta sahamız duman eder herkesi

Büyütülüyor diye okudum, sövmeye giriyordum.

{taptap}

Yalnız bu böyle gitmez. Çok yoruluyor , resmen tek başına orta sahayı ayakta tutuyor. Yoğun tempo ve yorgunluktan sakatlanacak diye korkuyorum.

Selçuk denen hayalet ile ne yapacağız biz ya..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu nasil bi haber kardesim 12 km kosuyo buyuluyor ne

ADAMIN 5 MACDA 30 top calmasi var
Ikili mucadelelerin %80 kazanisi var
%92 ile en isabetli pas atan arkadasimiz ve bu paslar malumunuz ileriye dogru

Varda var aklima ilk bunlar geldi

12 km kosmus buyulemismis ulan adamin herseyi worldclass

koşu mesafesi çok bir şey ifade etmiyor aslına bakarsan profesyonel anlamda ediyor ancak şöyle bir durum var bu adam mücadele ederek koşuyor boş koşu atmıyor selçuğada baksan 10-11 km koşuyor ama mücadele 0

Evet Wolfsburg a transfer olmuş ama Ocakta gidecekmiş nasıl mantıksa neyse her halükarda bu Selçuğu postalamamız lazım Tolga yı da kendine benzetir bu herif
Wolfsburg değil Bremen'e transfer oldu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Maşallah koçum benim. Harika bir oyuncu. Orta sahada şuan Dinamo.

Busquets ve Khedira ortaya karışık.

Fb medyası rahat bırakırsa hem Gsmiz hem de Türk futbolu çok büyük bir oyuncu kazanacak.

Geri
Üst Alt