# Tolga Ciğerci

Taha Tekler

What a come back!
Büyük Kaptan
tolgacigerci2323.jpg

Vatandaki isim: Tolga Ciğerci

Doğum tarihi: 23.03.1992

Doğduğu il: Nordenham

Boyut: 1,85

Uyruk: Türkiye

Almanya

Pozisyon: Orta saha - Orta Saha orta

Ayak: sağ ayak

Piyasa değeri: 1.000.000 €

2.400.000 TL

Oyuncu danışmanı: SportsTotal

Maç başına ortalama 13 kilometre koştuğu için “Alman liginin en çok koşan oyuncusu, Maratonmann” denilen Tolga Ciğerci

Ayrıca Galatasaraylı....

Aranan kan

Galatasaray 'lı değil.

Geçen gün ntvspor röportaj. Yapmıştı türkiyeden fb Gs oynamak isterim sorduklarında bu ikisini söylüyorum.demişti ayrıca tam bir.takoz

Bizim burada (Mönchengladbach) kiralik oynarken herkes dua ediyordu, insallah bonservisini alip bir salaklik yapmayiz diye.

Ben de sahsen yetersiz buluyorum kendisini. Baris Özbek yolunda ilerler bize gelirse. Onun icin kalsin durdugu yerde.

Bizim burada (Mönchengladbach) kiralik oynarken herkes dua ediyordu, insallah bonservisini alip bir salaklik yapmayiz diye.

Ben de sahsen yetersiz buluyorum kendisini. Baris Özbek yolunda ilerler bize gelirse. Onun icin kalsin durdugu yerde.

Cok vasat, kalitesiz, Ceyhun ayarinda bir oyuncu.

Illa takimda gurbetci toplayacaksak, Baris Özbek'i 2. Bundesliga'dan geri alalim.

Türk diye gelecekse hiç gelmesin . Ceyhun daha iyi bundan .

Her gurbetçi oyuncuyu alırsak işimiz iş

Barış Özbek top diye oynar bununla.

piyasada takıma direk katkı yapacak Türk oyuncu yok sorun bu mevzu bu maalesef bu konudada kimsenin yapacak bi şeyi yok,kaliteli Türk oyunuc kalmadı,öyle ne üydüğü belirsiz gurbarçilerede milyonlarca euro vermenin alemi yok....

Geri
Üst Alt