Trabzon'da Şampiyonluk Sesleri Yükseldi!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
98763.jpg

Trabzonspor'un Stadyum ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, ligde teknik direktör Ersun Yanal ile bir çıkış yakaladıklarını belirterek, "Aldığımız galibiyetlerle şehirde heyecan, şampiyonluk sesleri yükseldi. "Artık 'şampiyonlukta biz de varız' diyoruz" ifadelerini kullandı.
Karşılaşmayı sağanak yağışa rağmen kale arkası tribünde taraftarlarla izleyen Sadıklar, teknik direktör Ersun Yanal'a taraftarların destek verdiğini belirterek, "Alınan sonuçlarla ona karşı destek arttı. Vahid hoca da Yanal'a iyi bir takım hazırladı. Bu galibiyetlerle her şey bitmiyor, devam etmesi gerekiyor. Beşiktaş maçını kazanmamız halinde ileriye çok daha umutla bakabileceğiz"' dedi.

Taraftarlar'dan Yanal'a sevgi gösterisi

Trabzonspor'un 3 Temmuz sürecinde "şike iddialarıyla" ilgili karşı karşıya geldiği Fenerbahçe'de görev alması nedeniyle takımın başına getirilmesi eleştirilen Yanal'a taraftarlar Gençlerbirliği karşılaşmasında destek verdi.
Maçta atılan 4'üncü golün ardından taraftarlar da tribünlerden "Ersun Yanal" şeklinde tezahüratta bulundu. Yanal, tezahüratlara taraftarları alkışlayarak karşılık verdi.
Gençlerbirliği galibiyetinin ardından kentte yayımlanan yerel gazeteler de teknik direktör Yanal'la birlikte takımın yakaladığı olumlu havaya geniş yer verdi.

AA

laz tayfasını temizleyince gayet iyi bir kadroları oldu..Ayrıca ligi tanıyan hoca diye boşa yırtınmadık Vahid Salihi ,zeki yavruyu falan oynatıyordu sırf fiziğine kondisyonuna bakıp Ersun çözdü hemen olayı..

Kaliteli santraforlara sahip takımların süper ligde fark yarattıgı bir gercek.

2 maç kazanan şampiyonluk havasına giriyor, biz zirvedeyiz birbirimizi boğazlıyoruz
Biraz kıpırdanabilirsek hepsinden avantajlı duruma geçebiliriz.
Şu ölü toprağını bir atsak gerisi kolay

Bastan beri söyledim Cardozo gibi müthis santraforu alsaydik simdi kolayca 1. olabilirdik.

Transfer nöbetindeki Aysalcinin birisi nasil agladigini iyi hatirliyorum Trabzon ve BJK bizden daha iyi transfer yaptiklarini dedigimde

Haftaya bjk çakar sonrada Gider iki tane anadolu kulübüne kaybederler,havaları söner.

Bjk darma duman ederler bizden beter olurlar... Bjk nin evlere şenlik defansını perişan ederler. Rahat 3 yerler net...

2 maç kazanan şampiyonluk havasına giriyor, biz zirvedeyiz birbirimizi boğazlıyoruz
Biraz kıpırdanabilirsek hepsinden avantajlı duruma geçebiliriz.
Şu ölü toprağını bir atsak gerisi kolay

2 maç kazanma değil hocam başlı başına havaya sokan.

İzlediniz mi Gençlerbirliği maçının ilk yarısını ?

Perşembe gecesi maç yaptı bu takım ama maça öyle bir başladılar öyle bir baskı pres uyguladılar ki 45 dk izleyen herkes hayranlıkla seyretti..

İleride deli gibi basılar 6-7 kişiyle bir adama bazen 3 kişi bindirdi.

Ve patır patır attılar golleri. 2. yarıda saldılar skora bağlı olarak..

Millet izlenen futbolu gördüğü için böyle konusuyor haklıda...

Biz 2. olabiliriz ama tamamen şansa kazanıyoruz. Futbol namına hiçbirşey yok sahada.

Bir sonraki hafta oynanacak maçı kesin kazanırız diyebilen çıkıyor mu deplasmanda ?

Maalesef hayır. işde bu yüzden şampiyonlukda şanslı olarak görmüyor objektif olanlar kendimizi...

Trabzon 3 lü defans da açık verme sorununu aşarsa çok iyi yerlere gelebilir..

Beşiktaş maçı onlar için çok önemli kırılma noktası olabilir.

Kaybetmezlerse seri yakalayabilirler daha çok güven gelir.
Kaybederlerse her şey baş aşağıda gidebilir ama ben kaybetselerde çabuk toparlanırlar diye düşünüyorum

Vahid halilhodzic cok iyi kadro kurdurdu. Ersun yanal bunun meyvelerini yiyor.

büyüyklerin arasinda en iyi gözüken takim , hamza ile iyi cikis yapamaszak bence sanslari cok yüksek sampiyon olmaya, eger tabiki fener lobisi onlari durdurmasa.

Trabzon'un şampiyon olduğunu gören var mı aramızda?

Not: Alamadığı kupayı söylemeyin boşuna.

Beşiktaş maçı çok kritik , üst üste 3 galibiyet almaları onların kayıplarını kısmen telafi etti ve liderle aralarında 5 puan kaldı...

Bunun bahsinin geçmesinin sebebi de oynadıkları futbol , gerçekten Yanal sağlam top oynatıyor...Ellerindeki çöpleri satıp gayet iyi yerli-yabancı oyuncu aldılar...

Eğer Beşiktaş'ı yenerlerse ki ben Trabzon'un kazanacağını düşünüyorum , o zaman Trabzon şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olurlar...

Beşiktaş ve Trabzon maçlarının özetlerini şimdi izledim ve bir kanaate vardım; Pandev ve Chemaili denen gereksiz ikilinin yerine Cardozo veya Demba Ba'dan biri kesinlikle alınmalıymış. Sadece Demba Ba diyordum ama Cardozo'da olsa olurmuş. Geldiğinde beğenmiyorduk ama acı gerçek şu ki tüm forvetlerimizi toplasan Cardozo'nun yarısı etmez...

Edit: Şampiyonluk o kadar kolay değil. 2 maç kazanmakla şampiyon olunmaz. Bjk maçı da dahil 3-4 maç daha arka arkaya kazansınlar bakalım ondan sonra bende ihtimal veririm.

Son düzenleme:
Beşiktaş ve Trabzon maçlarının özetlerini şimdi izledim ve bir kanaate vardım; Pandev ve Chemaili denen gereksiz ikilinin yerine Cardozo veya Demba Ba'dan biri kesinlikle alınmalıymış. Sadece Demba Ba diyordum ama Cardozo'da olsa olurmuş. Geldiğinde beğenmiyorduk ama acı gerçek şu ki tüm forvetlerimizi toplasan Cardozo'nun yarısı etmez...

Burak ile Demba Ba'yı değiştirsek emin ol abi bugün çok eleştirdiğimiz Selçuk, Semih, Bruma, Olcan filan da çok değişecektir.

Burak ile Demba Ba'yı değiştirsek emin ol abi bugün çok eleştirdiğimiz Selçuk, Semih, Bruma, Olcan filan da çok değişecektir.
Bende aynı fikirdeyim. Burak denen eleman resmen sabote ediyor takımı. İlk geldiği sene CL de attığı 8 golün hatrına sustuk birşey demedik ama ondan sonra sapıttı iyice... Takım oyunu oynayacağım diyorsan Burak gibi adamları takımdan uzak tutacaksın değil 8 CL de 18 gol atsın isterse hiç önemli değil. Bir hayrı olurken bin zararı dokunuyor böyle adamların... Sene de 20 gol atan Burak'ın yerine senede 8-10 gol atan Elmander'i tercih ederim.

2 maç kazanma değil hocam başlı başına havaya sokan.

İzlediniz mi Gençlerbirliği maçının ilk yarısını ?

Perşembe gecesi maç yaptı bu takım ama maça öyle bir başladılar öyle bir baskı pres uyguladılar ki 45 dk izleyen herkes hayranlıkla seyretti..

İleride deli gibi basılar 6-7 kişiyle bir adama bazen 3 kişi bindirdi.

Ve patır patır attılar golleri. 2. yarıda saldılar skora bağlı olarak..

Millet izlenen futbolu gördüğü için böyle konusuyor haklıda...

Biz 2. olabiliriz ama tamamen şansa kazanıyoruz. Futbol namına hiçbirşey yok sahada.

Bir sonraki hafta oynanacak maçı kesin kazanırız diyebilen çıkıyor mu deplasmanda ?

Maalesef hayır. işde bu yüzden şampiyonlukda şanslı olarak görmüyor objektif olanlar kendimizi...

Trabzon 3 lü defans da açık verme sorununu aşarsa çok iyi yerlere gelebilir..

Beşiktaş maçı onlar için çok önemli kırılma noktası olabilir.

Kaybetmezlerse seri yakalayabilirler daha çok güven gelir.
Kaybederlerse her şey baş aşağıda gidebilir ama ben kaybetselerde çabuk toparlanırlar diye düşünüyorum

Dediklerinde haklısın tabiki ben de farklı düşünmüyorum

Ersunun eli sihirli değnek gibi olmuş takıma, 2 maçta çok farklı bir görüntüye büründüler

Onların kendilerini iddialı görmesinden doğal bişey yok çünkü yapabileceklerini gördüler

Ama aynısı bizim için de geçerli olabilir

Bizden bişey olmaz diyerek daha ligin 1/3 ü oynanmışken yenilgiyi kabullenmeyi doğru bulmuyorum

Tabiki bu dediğim bizim de onların gösterdiği reaksiyonu gösterebildiğimiz taktirde geçerli

Henüz kaybedilmiş bişey yok

ice bucket yapıp kendimize gelmeliyiz yoksa sonuç bu oyunla belli zaten

beraberlikleri zar zor kurtaran trabzon bi hoca değişikliğiyle bu hale gelebiliyorsa biz de yapabiliriz

iki yıldır bize ait olmayan futbolu oynamaya çalışıyoruz

Hamza hoca tekrar o aşklı şehvetli takımı yaratabilirse sadece bir forvet takviyesiyle yarışta en güçlü aday oluruz

Hamzaoğlunun da birilerini üzmeyeyim kırmayayım düşüncesiyle aynı tas aynı hamam devam ettirerek eline geçen bu fırsatı harcayacağını düşünmüyorum

Çünkü Galatasaray'da hoca olarak devam etmek istiyorsa ne yapıp edip şu altı ayda başarılı olmak zorundadır

O da biliyordur ki bu dönem başarılı geçmezse tekrar buralarda teknik direktörlük yapması neredeyse imkansız

Neşteri vurursa bu takım halen diğerlerinden şanslıdır şampiyonluk yolunda

O cesareti gösteremezse de zaten kendisine geçmiş olsun

Lan birinde Cardozo, diğerinde Demba ba,diğer rakibinde en kötü sow-emenike...
Pahalı futbolcu alamazlar dediklerim iyi adamlar getirdi bu sene.

Önce fenerden şike kupasını geri alsınlar sonra buna göz diksinler.İki hafta maç kazanınca karnı doyan asker misali kafası raflarda gezmesin.

Geri
Üst Alt