Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Görevinden İstifa Etti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Ahmet Ağaoğlu'nun istifa açıklamasının tamamı

1677831413046.png

Türkiye'de golfün efsane yöneticisi golf sahalarına geri dönüyor.

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan, Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından yapılacak olağanüstü genel kurula tek aday olarak girecek. (Habertürk)

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan, Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından yapılacak olağanüstü genel kurula tek aday olarak girecek. (Habertürk)
kim bu laz belmas

images

Avcı ertuğrul doğan ile beraber ağaoğlunu yemiş kovulmamak için diye yorumladım.

Ya bunun golf arabasından düşerken bi videosu vardı naptı sildirdi mi her yerden bulamadım bir türlü :d

seçim yaklaştıkça gemilerini bir bir terk edecekler işte böyle

"Ağaoğlu, Fenerbahçe – Konyaspor karşılaşması oynanırken bir grup taraftarın yapmış olduğu protesto sırasında diğer kulüp başkanlarının stadı terk ettiği ve kendisinin de maç sonuna kadar oturduğu şeklinde yer alan ifadelerin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını ifade etti."

acaba hakkaten yerinda oturdu mu
sualini aklıma getiriyor
oturdu ise helal olsun derim

"Ağaoğlu, Fenerbahçe – Konyaspor karşılaşması oynanırken bir grup taraftarın yapmış olduğu protesto sırasında diğer kulüp başkanlarının stadı terk ettiği ve kendisinin de maç sonuna kadar oturduğu şeklinde yer alan ifadelerin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını ifade etti."

acaba hakkaten yerinda oturdu mu
sualini aklıma getiriyor
oturdu ise helal olsun derim
Fener Konya maçına neden gitmiş ki ahbert ?

Babadan degil kendi cabasi ile zengin olmus is adamlari baskan olarak görmek isterim. Bunlarin sayesinde ligler daha heycanli olur. Bu herif cok zenginse gelsin bakalim karadenizin bayerini yapar belki trabzonu.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Siyasete atılacak diye bir duyum okumuştum dün. AKP diyorlardı

Geri
Üst Alt