Trabzonspor Taraftarının %58'i Kupayı Gasp Edenlerden Memnun

Parti ile alakası yok akpyi bir gıdım sevmem ama unutmamak gerek chp fenerin arkasındayız dedi mhp keza öyle. Onların kupa olayı siyaset ile çözülemezdi ki yinede çözülemeyecek. Otururlar ağlarlar.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu forumda hep ts taraftarının ne kadar kaypak olduğunu anlatmaya çalışmıştım.

sorsak herkes ts dostumuz der ama burayı bilmediklerinden.

sonunda ne oldukları ortaya çıktı

bunlar kadar adi ve yalaka bi taraftar grubu ve takım yoktur

Küme düsene kadar oyuncularini alalim bunlarin

pasif agresif msjlarini baska bir mecrada utilize et

Her mesajında başkasını tahrik ederek yazan, çoğu zaman yabancı dille karışık argo kullanan, defalarca kez küfürden dolayı cezalar yemiş biri mi iddia ediyor benim agresif mesajlar yazdığımı. Güldürme beni Cund. Aynı şeyi iddia ettiğimiz konuda bile bir trollük yapma hevesindesin. Cund ne demek onu da bir açıkla bir zahmet. Google'a sordum o da bilemedi. Bir taraflarından uydurduğun yüzlerce kelimelerden biri mi bu da :)

Her mesajında başkasını tahrik ederek yazan, çoğu zaman yabancı dille karışık argo kullanan, defalarca kez küfürden dolayı cezalar yemiş biri mi iddia ediyor benim agresif mesajlar yazdığımı. Güldürme beni Cund. Aynı şeyi iddia ettiğimiz konuda bile bir trollük yapma hevesindesin. Cund ne demek onu da bir açıkla bir zahmet. Google'a sordum o da bilemedi. Bir taraflarından uydurduğun yüzlerce kelimelerden biri mi bu da :)

Fazla konusma

Geri
Üst Alt