Trabzonspor Teknik Direktörünü Arıyor!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
Dd9l4l2U0AAlm3M.jpg

Trabzonspor'da yeni sezon planlaması devam ederken, sözleşmesi sona eren oyuncuların durumu netlik kazandı.

Bordo-Mavili yönetim sezon sonu itibariyle sözleşmeleri sona eren Uğur Demirok ve Dame N'Doye ile sözleşme uzatmama kararı alarak yollarını ayırdı.

Karadeniz temsilcisi daha önce sözleşmesi biten Durica ile de sözleşme uzatmamıştı.

Teknik adam arayışlarını da sürdüren bordo mavililer Samet Aybaba ve Tolunay Kafkas isimleri üzerinde yoğunlaştı.

Teknik adam konusunda genel koordinatör Özkan Sümer'in görüşmeleri yürüttüğü, Samet Aybaba ve Tolunay Kafkas isimlerinden sonuç alınmazsa diğer yerli alternatifler üzerinden görüşmelerin devam edeceği öğrenildi.

Yönetim teknik adam konusunu en kısa zamanda çözerek ardından transfer listesinde daha önce gözlemlenen oyuncuların transferi ve yapılanma konusunda fikir alışverişine başlayacak.

Diğer yandan mali durum nedeniyle gelecekleri henüz netlik kazanmayan Kucka, Sosa ve Burak Yılmaz ile şu ana dek herhangi bir girişimin olmadığı, futbolculara da geride kalan sezon için gerekli ödemelerin yapıldığı belirtildi.

3 oyuncunun da Trabzonspor'un kamp kadrosunda olacağı, ancak transfer teklifleri gelmesi halinde kulüp menfaatleri adına değerlendirmeye alınabileceği kaydedildi.

beIN Sports

Bjlli rizadan , bjkli tamere geçerler.

Bir tek sen gelme, Dursun!
Uzak dur bizden.

Bu kafayla bunlardan bir halt olmaz.Samet aybaba neyse de tolunay kafkas galiba ligde kalma mücadelesi verecekler. :)

Şenol Güneş olmayacağını daha önce söylemiştik, takipçilerimiz yine kazandı.

"İgor Tudor u şiddetle tavsiye ederim. Bu kadroyu uçurur." dedim ve tinerimden bir yudum içtim.

teknik direktör sumidica yardımcısı gökdeniz karadeniz nasıl olurdu acaba ? :D :D

tam hamsiler bunlar hakikaten

rızayı yolla teknik direktör ara

bi tinerciyi bulup yaparlar. bjk altyapısı oldular artık

rızanın oğlu acın acımızdır üzülme
kapağı atar baban yıne bıyere rahat rahat yatar bjkya

Geri
Üst Alt