Trabzonspor'a Para Nereden Geldi Konusu

Stadın adı rte

şimdi geldinizmi lafıma

hahaha

Yine bilmeden konuşuyorsun ve yine bunu karşındaki insanı hahaha yazıp küçümsermişçesine yapıyorsun.

Neyse bu stad ismi konusunda lappadanak yazacağını tahmin ettiğim için foruma giriş yaptım :)

Mesele stad ismi değil. Stad Trabzonspor'un stadı iyi bir isim hakkı anlaşması arayıp bulacaktır umarım.

Bu RTE ismi mevzusu stadın adı değil oradaki dolgunun adı konusu. Oraya sadece stadyum değil çoğunun GsGM de olduğu bir kompleks yapılıyor.

Belediyenin oraya isim verme konusunda yetkisi var mı bilmiyorum açıkçası ama şunu biliyorum

Trabzonspor'un oraya verilecek isim konusunda hiçbir yetkisi yok. Çünkü o kompleks Trabzonspor'un değil. Stad Trabzonspor'un. (Kiralık)

Bu kompleks Trabzonspor'un değil ki Trabzonspor'a buranın ismi için para verilsin. Ya biraz olsun mantıklı yazın arkadaşlar. Burası eskiden böyle değildi. Nüfus arttı böyle oldu :)

kompleks trabzonsporun olmayabilirde buna kimsenin müsaade etmemesi lazım kazım koyuncu filan olsun bari kompleksin adı tayyip ve saz arkadaşları da atatürkçü zihniyetin yaptığı gibi putlaştırma politikasına başvuruyorlar her yerede isim verilmezki yahu 1 yere verilsin 2 yere verilsin, yakın da 3 caddeden birinin adı recep tayyip olucak...

Geri
Üst Alt