Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35 yıllık forum kariyerimde milyonlarca tespit yapıp sadece 1inde yanıldım uğurcana kova demiştim ve çok mahçubum

Bizim td ise mevkisini bile bilmediği herifi 35 milyona aldırıp en ufak utanma belirtisi göstermiyor
Sadece birinde yanıldım derken ya da ona buna tanimadan sekil olsun diye cop derken sizde mahcubiyet oluyor mu peki .

valla başkan kupadan çekilen feneri cezayı bırak yalvar yakar çağırdıklarında bu kupaların önemi bitti. hatta yönetim yönetim olsa bu federasyon varken o kupalara katılmayacağını açıklamalıydı.

Onlar bu şekilde düşündürterek seni düşürüp onlara kazandırmak istiyor.

Başka türlü o fark kapanmaz kupalarda.

Muhakkak daha agresif olmalıyız.

ZTK ve Süper Kupa yüzü de göstermemeliyiz önümüzdeki 2-3 sene.

Geçen sene Southampton küme düştükten sonra bu adamı yazdım. Çok acayip bir çocuk West Ham'da da çok parladı.

Artık yolu buralara düşmez. Zaten 44 milyon € verip aldılar. En az 50 veren falan olacak ki satsınlar o da oyuncu gitmek isteyeceği için bu rakamlara satarlar.

Belki iyi bir pazarlıkla West Ham lige çıkana kadar kiralık falan çözülebilir. Toplu bir paraya ihtiyaçları yoksa.

gittiği yeri kurutmuş
loser adamdan uzak durmak gerek

Batrakov 9 haziran

Sneijder 9 haziran

Seneye jupiter aslanda

En son jupiter aslandayken 3 kupa aldık hamzalı sezonda

Kesinlikle batrakov gelsin

Bence hak etti biraz cüzi bir miktar yapılabilir çünkü gerçekten ciddi efor ortaya koyan ırgat bir oyuncumuz
Zaten 4 milyona yakın alıyor. Yaşı ilerledi, formu zirveden inişe geçti. Ayrıca gideceğim ayakları da hiç hoş değildi. O zaman Lemina da 4 - 5 milyon almalı.
Maalasef Davinson'un maaş olayı çok kötü dönüyor + Singo

büyük göt oldum

icardi penaltısız 10 gol atamaz demiştim bu sene ama boş kaleleri hesap etmeyi unutmuşum .

Ben Lemina'yı torr'un çok önünde görüyorum ve ikisinden birinin kalmasından yanayım şahsen ve lemina'ya öncelik verirdim , osde kurguda değişiklik yapmak lazım direkt o yüzden torr'a uygun bir kurgu göremiyorum pek , geride birini tutup torr'u baskıya yollama işi eskisi gibi tutmuyor artık
Ikisi de yedek olacaksa Torri yine 8 gibi önde basarak oynar. Tek sorun onları nasıl ikna edeceksin

cenk ergün, mehmet özbek, gomis üçlüsü> okan, kavukcu vallahi billahi üstdeki üçlüye razıyım

yeter ki okan transfer filan yapmasın!

En alınabilir isim Olmo gibi
Uçuk bonservisi olmaz. Ikna edilirse oluru var.
Diğeri Baum olur.
Diaz olur
Başka da parayla alabileceğimiz kimse yok gibi. Ya çok pahalı olurlar ya da Cherki gibi kadro dışı kalma riskine rağmen gelmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt