Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina giderse bir ihtimal yeri doldurulabilir belki ama Torreira bizim oyun planımızda çok önemli bir yere sahip. Mutlaka tutulmalı. Giderse, yerine kim gelirse gelsin (Camavinga ve Thuram dahil) güç kaybedeceğiz. Çünkü bu isimlerin oyun planımıza uyumu en az birkaç ayı bulur.
Hiç bişey kaybetmeyiz herif 1.5 senedir dikine bir kere adam akıllı pas atmıyor rakip bizim kaleye çökerken yürüyerek geliyor artık

Bu arada ben ne kavukçunun dursunla kavgalı olduğunu nede Okan hocanın dursunla kavgalı olduğunu düşünmüyorum medya kafasına göre yazıp çiziyor prim yapıyor kendince

Karar verme mekanizmasinda taraftarin tepkisini ve taraftari uyutmayi , duzgun planlama icin efor sarfetmeye tercih eden bir "gunu kurtaralim" modu hakim gibi geliyor bana.

Lang gundemi
Bekletip kontrat yapip karar kildigin lemina icin soru isareti
3 haftaya cl maci var torreira soylentileri
Ugocukwo bidi bidilari

Bunlarin hepsi negatif surecin sonucu.

Batrakov belki beklentinin ustune cikacak(asiri da olgun buldum kendisini) - bu kadro planlanamamasinda belki problem yasayak o da.

Cok tatsiz , insanin hevesinin su sekilde bastirilmasi baya tatsiz...

Torreiradan hemen çıkarım şahsen gitmek istiyorsa oynadığı futboldan ziyade sezonun yarısını devrimle geçiyoruz yarısınırw torreira zam istiyor diye

Jorge Mendes, Rafael Leao için Al Hilal’le görüşüyor. (Corriere dello Sport)

En kötü nhaga sara Batrakov oynarız Avrupa’da bişeye yaramaz ama 2-3 maç ligde oynasın torreiralu denklemden daha iyi olur üç oyuncunun üçüde ilk tercihi ileri oynamaya dönük oyuncular

Leao Arabistan'a gitmek istemezse elimiz kuvvetli ama çok daha aciliyeti olan yerler varken anlamsız zorluyoruz.

resmi hesap günaydin twit paylasmadi

düsündürücü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt