Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 19.021
- 7.495
- 1.743
takimin banko orta sahasini niye kiralik gönderiyoruz
cok istiyorlarsa alsin götürsünler 20‘ye
enayiyiz resmen
cok istiyorlarsa alsin götürsünler 20‘ye
enayiyiz resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok antipatik geldi bu hareket bana
Kaan oynar hepsinin yerineBugün torreira, lemina ve lesleyi gönderdik
Hayır reis izahı olmayan takımız değil böyle diyerek büyük hata yaparız.İşin tuhaf yanı şu Lesley'i yaklaşık 1 ay önce 22 mil.€ opsiyon ödemeyi göze alarak kiralık, Lemina 'nın sözleşmesi bittikten sonra sözleşme uzattık. Şimdi Lesley / Lemina ve Torreira olmasına rağmen ön libero mevkisi doğru tamamlanmamış oluyor işin enteresan tarafı bu ikiliden biriyle yolların ayırlacağı konuşuyor
Harbi izahı olmayan bir takımız
Bu eski video degil mi yaw ? Bize kisin gelmeden onceydi diye hatirliyorum
Gitsin yoksa 4 alacak kemiksiz boşver. Yerine adam alınsın yeterNe kiralığı kafayı mı yedi bunlar ya
Yerine gelecek isim çoktan bittiyse ve çok iyiyse ancak yer açmak için razı olunur bu şarta
Arasım bakıyorum yine yaymışsın John Benjamin Toschack larını
Eğer giderse yerine Pape Sarr diyorlar.Ne kiralığı kafayı mı yedi bunlar ya
Yerine gelecek isim çoktan bittiyse ve çok iyiyse ancak yer açmak için razı olunur bu şarta
Kimi alabiliyor bunlarGitsin yoksa 4 alacak kemiksiz boşver. Yerine adam alınsın yeter
Sen de bu yönetimin bu dediklerini yapabileceğine ihtimal veriyorsun yani. Torreira ve leminayı mumla arayacağız, bu dediğimi unutmayınÇok şükür Lemina’yı da gönder Torreira’yı da yerine iyi adam al ama salak salak adamlarla doldurma
Arasım bakıyorum yine yaymışsın John Benjamin Toschack larını![]()