- 1 Mayıs 2018
- 58.134
- 48.901
- 3.873
soylemen icin 200 tlbişey ögrendım dogru ise kanınız donar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soylemen icin 200 tlbişey ögrendım dogru ise kanınız donar
Cund abi napiyon afiyettesin insallah.orga baktım şimdi arkası dönük olan foto bugünden efe president
Bu ucmus yine
Ee? Salı geleceği bilgisini verdim. Sonra gördüğün gibi herkes salı dedi ertelediler oyuncunun isteği yüzünden napalım dostum şimdi? Oyuncu geliyor işte kalkıp biz mi gidil getirelim ne istiyonNe oldu @Mustafa Yiğit reks eyliyirdin?
Alip orta sahada kullanacagiz. Romantiklik yapacak pozisyonda degiliz farkindaysanDefolsun gitsin yav. Yükseleni ifb olan birini ne yapacağız?
artırsoylemen icin 200 tl
Camavinga + Sarr gelsin Torreira + Lemina gitsin.
Sara'dan çık Batrakov rotasyona koy
10 numara + Kanat rotasyonu Can
Forvet Dju
Şampiyon CİMBOM
Hahahaha. Sali gelecek dedin gelmedi ötesi berisiyle ilgilenmiyorumEe? Salı geleceği bilgisini verdim. Sonra gördüğün gibi herkes salı dedi ertelediler oyuncunun isteği yüzünden napalım dostum şimdi? Oyuncu geliyor işte kalkıp biz mi gidil getirelim ne istiyon
yeni duyumlar var mi presidentEe? Salı geleceği bilgisini verdim. Sonra gördüğün gibi herkes salı dedi ertelediler oyuncunun isteği yüzünden napalım dostum şimdi? Oyuncu geliyor işte kalkıp biz mi gidil getirelim ne istiyon
Bana gelen bilgi Samir
El muhabberatKedi mi
Dogruysa makul