- 29 Ocak 2024
- 1.717
- 1.054
- 473
Metric sistemini de emperyalini de 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hi hi evetAdam amerikada beyler 166.6 pound
Basit hesapta 83-84 kilo adam
O zaman kaleye geçiyorsun kıpırdamana gerek yokHi hi evet
Boy 2.08 değilse sıkıntı
Rakam zaten sıkıntı![]()
Bu ne üstad gercek mi bu
Adam amerikada beyler 166.6 pound
Basit hesapta 83-84 kilo adam
La hepiniz kiloma takilmissiniz da biriniz de coraplarima laf etmemisiniz.Kg mi bu
Nasıl?Safonov için Psg kolaylık sağlayacağı haberi dolanıyordu bir kaç gün evvel
Şayet çıkan haber doğruysa olabilir
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ucamam ben hocam. Berke gibi ustume gelirse cikaririm ancaO zaman kaleye geçiyorsun kıpırdamana gerek yok![]()
Takip ettiğimiz bir oyuncu belli. Hocada övdü. Lakin almak için gidecek oyuncuları özellikle Zaniolo'yu falan bir an önce satmamız lazım. Zaniolo'yu satarsak 10 milyona denildiği gibi Millot alınabilir.atletico millot işi iptal olabilir raspadoriye yönelmişler takipte olmak lazım
Degil hocam takribi 80kg.Kg mi bu
Abi kilo attın, çorap kombinim nasıl diye sormadın ki? Sorsan onuda yorumlarızLa hepiniz kiloma takilmissiniz da biriniz de coraplarima laf etmemisiniz.
Görmedim değil - ama bir sürü data gösteren tartı olmadığından ne farkederki sonuçtaLa hepiniz kiloma takilmissiniz da biriniz de coraplarima laf etmemisiniz.
Seni @Emrah Duvar la grubumuza ekleyecektim, elendin. 100+ Gscliler olarak her sene geleneksel sınırsız kanat restoranı batırma şenliğimize davet edecektimDegil hocam takribi 80kg.