Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1787911081837.webp

Renkdaşlar samimi bir soru şu an ki mevcut kadromuz içeride Aston Villa’yı yenebilir mi? Aston Villa takımını takip etmedim hiç
Geçtiğimiz sezon çok zor derdim ama bu sezon yenilenmeye gittiler kötü başladılar yeni kadro.Ama bizim kesinlikle yapmamız gereken transferleri yapsaydık ve ilk maçlarımızı bunlarla oynasaydık şansımız yüksekti ancak şuan yenme ihtimalimiz %20-30dur max bana göre.

Osimhenin argümanlari neydir acaba? Suan bize bakarsan, bizde oynayan bir oyuncu baskasina bize gelmemesi icin fazla argüman verebilir. Takimin basi bos gibi. Amatörce calisiyorlar. Hatalarindan hic ders almiyorlar. Isinden anlayan sportif Direktör yok. Hepsi kendine reklam yapma pesinde. Oyunculari zamaninda satip yerini doldurmayi bilmiyorlar. Transferlerde hep gec kaliyorlar. Ligin seviyesi dandik. Hakemler daha'da dandik. Maas dengesi bozuk ve oyuncular zam istiyoruz diye agliyor, sen 12-15 milyon maasla gelirsen sende buna sebep olabilirsin...

Pozitif olan seyler: Isler iyi gittiginde taraftar. Istanbul. Asiri yüksek maaslar. Ekstra tatil günleri.

Leao aptal değilse gelir osimhenle 1-2 sezon oynar sonrasında 80 e Araplara satarız kendiside 30 milyon maaş alır

Bu arada oliveirayı devreye sokmak lazım

12 transfer nöbetinde 2 transfer gördük.

Yani üçüncü bir transfer için Transfer Nöbeti #18 konusunu beklememiz lazım.

Denetim mekanizması bozuk.Mesela dursun görevde kaldığı sürece hiç transfer yapmasın kadro bomboş olsun istifa ettirilebiliyor mu? öyle bir kanun madde var mı tüzükte? sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt