Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana bir haber geldi. Kaan Ayhan bu sene çok motiveymiş herkese gerçek Kaanı gösterecekmiş o yüzden yönetim orta saha transferi yapmama kararı vermiş

Deniz, Yusuf ve Arda gelecektir.
Ozan ve Ferdi yoklanacaktır.
Celil de düşünülmeli.

Deniz Gül ile transferi kapattık. Dejavu yaşıyorum yine

Üst düzey orta saha istiyorlarsa Camara için Monaco'yu ararlar. Zor değil yani zaten Monaco ile kardeş kulüp sayılırız.
O gelmesin bu gelmesin diye ortalığı ayağa kaldıranlar şimdi çıksınlar piyasaya yoksa bunların camara akıllarına bile gelmez.

Transfer dönemi başında Salih özcan deseler hayatta istemezdik ama şu an ona bile fitim bjk aldı herifi. Oraya bir tane ağır işçi lazımdı hiç transfer yapmadık.

Yusuf bu kadar oyalanacak adam değil gidin u23 bir stoper bulun bari 2 gün kaldı farkında değiller herhalde

Şampiyonlar Liginde Raphinha, Yamal, Kvara, Doue gibi elit isimlere karşı biraz umudun olmasını sağlayan Jakobs ve Singo'nun bireysel performansları olacak. Çok sevsem de Sallai ve Eren tipi adamlar bu oyuncularla birebir 90 dakikayı tamamlayamaz. Bunlar anormal atletler ve seviyeleri çok yüksek.

Haklısın ama kadro planlamasını da PSG-Barça ve belki üst turlara çıkabilirsek 1-2 benzer maça göre yapmak da doğru değil... Singo için konuşuyorum keşke hem o maçlarda senin beklediğini yapacak hem de sezon boyu istikrarlı şekilde sahada kalıp katkı verecek biri olduğuna güvenebilseydik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt