- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Chelsea ve Totenhamin kapısında yatacaklar yapmaları gereken bu
Cityden akanji ve ilkay dışı alınacak kimse yok
Cityden akanji ve ilkay dışı alınacak kimse yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi yakaladın tam bir sinsi, şimdi de yangın yapmaya çalışıyor aklınca, tabi ki memnun değiliz ama işin sonunu görelim ben 4-5 transfer yapacağız diye düşünüyorumKışın kavukcunun 10 sene önceki fotosunu retweet attı fblilerle çekilmiş
Ondan sonra da frankowsknin fiyatı düştü ama almıyorlar falan dedi
Tam bi it.ama buradakiler sever gecmisten bikac şey bildi diye
Neden lazım değil yaw? Sara’nın sırtı dönük ortada topla buluşamadığı ortada; bağlantı da yapamıyoruz kanatlarla kolay kolay. Hani bu sene diğer yerleri geçelim, seneye bakarıza falan da okum. Tüm bölgeleri tek senede doldurmaya çalışınca başarısız oluyoruz. En iyi adamları almaya bakıp ligde her sene şampiyon olup 2-3 sene sonra CL çeyrek/yarı final bedeli bir takımın temelleri olsun demek de mantıklı da oyunda o bölgede tıkanıklık olduğu ortada gayetdeğil oğlu değil hatta
yusuf veya zanioloyu yollamadigin sürece o is zorAbi lazım değil diyenlerden alıntı bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 299229
Bu konunun tartışılacak bir tarafı yok artık. Okan hoca 50 defa ortasaha düşünmediğini belirtti o zamanlarda, 12 kişi mi oynatacağız lafı hala dillerde. Shabab işinin yatması şansımıza oldu ve devamında taraftarın lemina'yı alın baskısı hocanın fikrini değiştirdi.Lemina'yı aldıran taraftar değil arap federasyonuydu shabap transferine veto vermeseler şuan arabistan da top oynuyordu lemina. Transferi vetolanınca bizden isteğini yıllığı düşürdü öyle geldi.
Abi iş zora okeyim ama lazım değil nasıl değil? Onu açıklayın diyorumyusuf veya zanioloyu yollamadigin sürece o is zor
Abi ağaçtan mı topluyoruz bu paraları, hepsi çok iyi transfer olur orası başka da Akanji İlkay Boey 20 lik oldun zaten. Öyle hepsi bir arada olmuyor. Osimhen i aldığımızın farkında olduğum için olmuyor diyorum zaten.Edersona verecegin parayla bunu çözersin..İlkay ucuza kapatırsın,boey kiralik.olmayacak iş değil yani..farkindamisin bilmem ama osimhen,sane almış takımız bunları mı alamıycaz. Bayern tutunamamis boey,yaşlanmış İlkay ve gözden düşmüş akanji.
Teşekkürler bilgi içinlille süper bir gol attı
Akanji ve İlkaya para vermek mi yanlış?Yanlisi yanlisla düzeltmeye calisiyorsun. Edersona bu paralari vermek ne kadar yanlışsa bunlara vermek de yanlış.
3.santrafor olarak ekibimizde görmek isterizgiroud muhteşem bir santrafor
O zaman ederson da almayacağız..akanji ve ilkeyi almak edersonu almaktan kolay bence..boeyden vazgeç bu ikisini alsan yeterli..akanji özellikle nokta transfer olur..Abi ağaçtan mı topluyoruz bu paraları, hepsi çok iyi transfer olur orası başka da Akanji İlkay Boey 20 lik oldun zaten. Öyle hepsi bir arada olmuyor. Osimhen i aldığımızın farkında olduğum için olmuyor diyorum zaten.
Sürdürülebilirlik yakalanması lazım, bu maaş bütçeleri ciddi külfet olabilir sonrasını da düşünmek lazım nihayetinde Türkiye Ligi burası gelirler belli.