Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pavard gelince 3lü savunma ile şekillenecek 11imiz

Günay
Davinson Abdülkerim Jakobs
Barış Torreira Sara Yunus
Sane İcardi
Osimhen

pavard'ın dkda attığı gol aklımdan çıkmıyor gelmeli , tekniği de iyi.Yarın gelsin , bu tarz oyuncuda fiyat önemli değil neyse verilmeli parası

Tam tersi Renktaş 343 e dönersek yunus ve sane kanat forvet barış kanat bek olarak forma bulur. Hatta Sara içinde busistem daha iyi orta sahada defansif görev olarak 1 tık daha rahat olacaktır. Ama sistem değişimi her zaman risktir. Artı Bizde Barış kanat bek olarak çok iyi olsa da diğer kanat Bekin kim olacağı önemli hale gelecektir.
3'lüde Yunus ile Sane'nin herhangi bir şekilde aynı anda sahada olma ihtimali yok. Hayal görüyorsunuz.

osi dönünce onbirden kim kesilir sizce? millet paso sara'yı kesiyor ama ben olsam hayatta kesmem sara'yı.

herifin gol attığı yok ama etkili duran top kullanma işi ligin bugu gibi bir şey yahu. sara kesilemez bence.

lemina'yı kesmek gibi bir seçeneğe de gitmeyi pek doğru bulmuyorum zira lemina onbire girdiğinden beri gol bile yemiyoruz. o iş de güzel.

sane hem maliyeti hem kariyeri açısından kesilemez. barış zaten kesilemez. yunus da dar alan becerisi yüksek bir oyuncu. kesilmemesi iyi olur.

sallai'yi kesip barış'ı kanat beki yapmak bir çözüm gibi ama bu sefer de barış'ı rakip kaleden uzaklaştırıyoruz.

valla karar veremedim ben.
Sallai barisla birlikte en formda topcumuz ilk 2 hafta itibariyle🤣

Gunayi keselim bence

Saka maka yunus ve lemina formsuz, sane pek isik vermedi ama zamana ihtiyaci var

hoca kesin leminayi kesmeyi dusunuyor 2ci secenek yunus

bu kariyerli oyuncu transfer etme fantezisi başımıza iş açacak, torreira,davinson gibi isimleri bu sezon almaya çalışsak herkes isyan eder çöp çekerdi

benjamin-pavard-fcb-5-dayot-upamecano-fcb-2-compete-for-the-ball-tackling-duel-header-zweikampf-action-fight-against-victor-osimhen-ssc-neapel-9-in-the-match-fc-bayern-muenchen-ssc-neapel-at-the-audi-football-summit-on-july-31-2021-in-munich-germany-season-20212022-matchday-x-1bundesliga-fcb-mnchen-napoli-xspieltag-peter-schatz-alamy-live-news-2GAM202.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt