Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.612
- 94.765
- 4.978
Yapacağınız transfere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babacım bu saatten sonra tüm yollar Ederson - Akanji - İlkay paketine çıkıyor,
City Menü 3.
Renktaş adamı kiralayıp oynatan kulüp daha kötü şartlardaki opsiyonu kullanmadı, sen ise oynatmıyorsun elinde fazlalık olduğu sır değil. Sen böyle adamı kime nasıl 10a satacaksın?4 üstü degilmiydi?
Edit: evet 3,5 mus. Idare eder evet, 20% de iyi is. Ama muazzam demek icin 10a filan satman lazim.
İkinci paragraftaki gibi düşünüyorum. Bu demek değil ki ilk paragrafa katılmıyorum. Ona da katılıyorum. O zaman neden ikinci paragrafı özellikle belirttin diyeceksin. Bunu ben de bilmiyorumFB alıyor denen Edson belki iyi oyuncu olabilir ama orta sahaya yine tekniği ve çabukluğu sınırlı, sadece fizik, mücadele ve sertlik ağırlıklı birine yönelmeleri beni üzmez. Bir de kafaca kırık olduğu doğruysa o da iyi... Lüzumsuz kartlar, takım arkadaşıyla hocayla falan kavgalar işimize gelir...
Yalnız Ersin'in bıyık altından tebessümle "GS Bissouma'yı istiyor ve alabilir" demesi ve yasaklı şahsın da oyuncuyu övmesi, zaten FB'nin de adı geçtiği için acaba FB Bissouma'yı bitirmeye çalışıyor da onun yolunu mu yapıyorlar hissi verdi bana... Ersin bu sene yasaklı şahısla ortak böyle algılar yürütüyor olabilir gibi seziyorum.
Ersin Düzen de dün bir anda Bissouma totnımda kadro dışı kaldı, bir fırsat transferine dönüştü, gs bissouma için teklif yaptı diyor. Uğur kekosu ile yanındaki yasaklı meczup bu nerden çıktı der gibi bakıyo böyle mal mal. Uğur kıllığı gülüyo bombayı patlattı falan diyo. Ötekinin gene durumdan haberi olmadığı açık belli
Naapıyolar bizi bissouma ile ilgileniyor gösterip fener alırsa çalım mı diyecekler nedir tam anlamadım da hayatın doğal akışına aykırı bir görüntüydü
Evet bu da çok mantıklı. Bi şaşkınlık var dimi ben de öyle anladım net yani. Ve bence de çok uğraşıyorlar bissouma için. Lemina’nın yerine harika olur yaaaBence o yasaklı şahıs "biraz erken çıktı Bissouma adı tüh" endişesine kapılıyor gibi orada. Bence FB sessizce ama ciddi seviyede uğraşıyor ama henüz bitti gibi değil, Yağız da malum onlar bitirme noktasına gelmeden haber yapmaz, üzmez suyun o tarafını... Ondan rahatsız oldu Bissouma adının geçmesinden gibi geldi bana... Ersin'e "haydaa niye erkenden Bissouma'nın adını geçirdin şimdi" der gibi okudum ben vücut dilini...
YoğaaaBissouma 8-10 civarı bonservise gelmeyecekse istemiyorum seneye 30 olacak
edersona 25 istiyor itler bu ingilizlerin sağı solu belli olmazYoğaaa
Hakkaten öyle mi lan
Ama zaten o kadar olur ki daha ne olacak hem kadro dışı hem seneye sözleşmesi bitiyor
Bissouma 8-10 civarı bonservise gelmeyecekse istemiyorum seneye 30 olacak
Yok fb alvarezi aliyor fabrizioya göreBence o yasaklı şahıs "biraz erken çıktı Bissouma adı tüh" endişesine kapılıyor gibi orada. Bence FB sessizce ama ciddi seviyede uğraşıyor ama henüz bitti gibi değil, yasaklı da malum onlar bitirme noktasına gelmeden haber yapmaz, üzmez suyun o tarafını... Ondan rahatsız oldu Bissouma adının geçmesinden gibi geldi bana... Ersin'e "haydaa niye erkenden Bissouma'nın adını geçirdin şimdi" der gibi okudum ben vücut dilini...