Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rabiot transferi 6 ay işimizi görsün sonra takımın içine etsin transferi

muhtemelen korkunç da bir maaş

bu takımın yükünü torreira filan çekmez artık bu saatten sonra

rabiot buraya gelince muhtemelen fizik olarak da salar
Rabiot’a yaşı dolayısıyla karşı olabilirsin de ne salacak adam ne de fizik kalitesi kötü. Hatta Sara’dan çok daha iyidir fizik kalitesi olarak.

DK oynayacak salma ihtimali yok.

Hatta mevcut maaşı da 3 m euro falan ama takımı karıştırabilecek bir adam olduğundan uzak durmak lazım.

reşit ömer kükner’in galatasaray’a gelmesi için hazır ettiğini söylediği minik yetenek. divan kurulunda söylediğine göre florya’daki bürokrasi kendisine engel oluyor. bugün söylesem bugün galatasaray’a gelir, ama bıktılar, eğer almazsanız başkasına gidecek minvalinde konuştu.
Denenmiş 9 ay önce denemelere çıkmış devamı ne oldu bilmiyorum

Orta saha rotasyonunda 25 yas altinda birinin olmamasi da problem;

Lemina - 31
Torreira - 29
Berkan - 27
Sara - 26

Buraya bir tane genc sayilir bir oyuncu da eklenmeli.

Çoğunluğumuzun Günaya güvendiği gibi hoca ve yönetimde güveniyor bu rahatlıkla da zamanın lehimize olduğu durumlardan faydalanmaya çalışıyorlar.

1-çok sıkıldım
2-yerim çok dar
3- sağ bekte sallai var

Takim da ikinci bir kaleci yok

Bu yüzden kaleci transferi sart ama daha az maliyetli bir kaleci bulamadik dönem sonuna kadar

Rabiot’a yaşı dolayısıyla karşı olabilirsin de ne salacak adam ne de fizik kalitesi kötü. Hatta Sara’dan çok daha iyidir fizik kalitesi olarak.

DK oynayacak salma ihtimali yok.

Hatta mevcut maaşı da 3 m euro falan ama takımı karıştırabilecek bir adam olduğundan uzak durmak lazım.

bu adam buraya gelirken 8 ister

Rabyo Türkiye'ye gelmez yahu, gelmedi denedik. Şimdi fırsat yine ama buraya düşmez.

Orta saha rotasyonunda 25 yas altinda birinin olmamasi da problem;

Lemina - 31
Torreira - 29
Berkan - 27
Sara - 26

Buraya bir tane genc sayilir bir oyuncu da eklenmeli.

buraya öyle bir oyuncu eklenmeli ki lemina saradan birinden forma alırsa şaşırılmayacak biri olmalı

alt yapısı daha iyi badou ndiaye

Geçen sene peşinden koştuğumuz Çelsi'li Çükübik'i kiralayalım bari. +2 kontenjana da yazılır hem.

Valla ben ilaç olacak adamı söyledim al Strasbourg’daki çocuğu geç, 15-20ye bağlarsın hem de versatil, mevkileri yedekliyor.

Topla çıkıyor, sert, pasları fena değil. Tek sıkıntısı boyu kısa ama o sayede süpürücülük özelliği var.

Ben olsam sağ beke genç bir bek alırım, stoperi ön libero oynayabilen birisi seçerim, üstüne 10 numara ve kaleci alır kapatırım mevzuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt