Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkilerin 40'a alacağı falan yok arkadaşlar.

5+25
7+23

gibi fiyatlara seneye zorunlu opsiyon olacak şekilde almak istiyorlar bariz.

Çünkü başka bir yere de ona göre 15-20 harcayacaklar.

Singo'ya gidip 30+5 vs verecek halleri yok.

Monaco gitsin istiyor bir şekilde satış yapamadıkları için bu sene.

Ama bu fiyata da satacaklarını sanmıyorum. Bence bunlar bir 25-30 alalım derdindeler. Ondan da Camara'yı da verelim onu 25'e alın toplam 30 verin o zaman seneye de kalan 25'i verirsiniz diyorlardır.

Camara işimize yarar mı? Orta saha olarak evet?

Bence bizimkiler de bunu değerlendiriyorlar.

Akanji + Bissouma'da olabilir

Singo + Camara'da

İlki 16+13
İkinci 5+25 + 25

Tercih yönetim ve hocanın.

Singo yıllık ücretini 3 falan yapsa 5-7 yerine oraya gideriz de Akanji parası istiyor gibi servis ediliyor. Camara'nın senelik maksimum 2 olur zaten.

Okan Buruk:” Oyuncu satmayacağız. Üstüne basa basa söylüyorum. Elit seviye takviyeler yapacağız.”

hadi hoca

bekliyoruz

Ekli dosyalar

• IMG_0182.webp
    IMG_0182.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 1
Sercan, sen kac tane orta sahamiz var baktin mi? Konu sadece rakamdan ibaret degil, bir bak istersen oyle konusalim. Biz uclu orta saha ile oynuyorsak en az 6 adam olmali her daim ve bunlardan 5 tanesi de birbirine yakin oyuncular olmali. Kaan ve Berkan var diye orasi tamam mi sence? Bildigin iki tane duz oyuncu ikisini ust uste 3 mac oynatsan Lemina veya Torreira'nin yerine bak bakalim ne oluyor, sen bunlara guvenip mi Avrupa'da basari bekliyorsun?

Ileride adam var zaten o verdigin ornek yersiz, orada oynayabilecekleri yazayim:

Osimhen
Icardi
Sane
Sallai
Yunus
Zaniolo
Baris

Bir de Kutucu var ama onu futbolcudan sayma.

Orta sahada 5 tane oyuncu var, devşirilebilenleri saymıyorum. Torreira, Lemina, Sara, Kaan, Berkan. Gayet yeterli. Kaan ve Berkan diğer üçünden biri olmadığında ihtiyaca göre oynayacak. Örnek son maçta Lemina yoktu yine de Kaan veya Berkan'dan biri tercih edilmedi Yunus 10 numaraya geçti. Kaan ve Berkan'ı yedek olarak görmüyorsan hemen gönderilmeli. Yedek kulübesinde tutmaya bile gerek görmüyorsan.

Orta sahada 5 tane oyuncu var, devşirilebilenleri saymıyorum. Torreira, Lemina, Sara, Kaan, Berkan. Gayet yeterli. Kaan ve Berkan diğer üçünden biri olmadığında ihtiyaca göre oynayacak. Örnek son maçta Lemina yoktu yine de Kaan veya Berkan'dan biri tercih edilmedi Yunus 10 numaraya geçti. Kaan ve Berkan'ı yedek olarak görmüyorsan hemen gönderilmeli. Yedek kulübesinde tutmaya bile gerek görmüyorsan.
Sen bunlar bize yeterli diyorsan zaten bosuna konusuyoruz.

Kaan ve Berkan anca 5. veya 6. alternatif olabilir, sende bunu gorsen iyi olur.

Hasan Şaş: “Galatasaray'ın önünde 10 gün kaldı; kalecisi yok, sağ beki yok, orta sahası yok… 5 transfere ihtiyacı var. Galatasaray'ın yedek kulübesi yok. Lemina sakatlandı yerine adam koyamıyorsun, Torreira yarın olmazsa yerine adam bulamazsın. Böyle gitmeyin Şampiyonlar Ligi'ne. Böyle giderseniz hüsran olur…"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt