Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz da gerçekleri konuşalım tek maçlık yorumları geçelim, tamamı şahsi düşüncemdir.

Hedef TR ligi ise ayrı CL ise ayrı bakalım mevzuya, çünkü iki şampiyona arasındaki uçurum çok fazla. TR ligi için yapacağım yorum yok, en yakın rakibinden bile 2-3 gömlek üstün bir kadro.

Ama Galatasaray'ın Avrupa başarılarını isteyen biri olarak;

Günay as kalecin olmaz
Sallai as sağ bekin olmaz
Bardakçı as stoperin olmaz
Sara as orta sahan olamaz
Berkan vs. CL seviyesinde yedek olamaz

En başta Galatasaray markasının oldukça altındaki isimlerden oluşan, Galatasaray'a bir şey katmak yerine Galatasaray üzerinden reklamını yapan yönetim tüm üyeleri ile birlikte gitmeli.

Okan Buruk Avrupa'da yine başarısız olursa gitmeli. Türkiye Ligi'nde Cevat Güler'de şampiyon yapabiliyor.

İyi bir kaleci, iyi sağ bek, en önce Bardakçı yerine elit bir stoper, sol bekte Elmalı bence beklenenin üstünde ilerliyor, ona şans verilmeye devam edilebilir. Orta sahada Torreira ve Lemina ile rekabete girecek üçüncü bir isim şart.

Hücumda Barış benim için bitti, hiçbir zaman da CL seviyesinde değildi. Ne Avrupa'da ne milli takımda öne çıkamadı. Yunus öne çıkıyor mesela çünkü Barış'tan iyi futbolcu kabul etseniz de etmeseniz de. Sıfır teknik, yüzde yüz fizik gücü demek ki Edirne'nin ötesinde işe yaramıyor.

Yunus, Sane ile birlikte kanatlar ikisinin, onları yedekleyecek Zaniolo var ve takımda kalmalı. Sallai yetersiz CL için. Tekniği Sane, Yunus, Osimhen, Icardi gibi isimlerin çok altında, TR ligi için iyi bir topçu.

Sara oldukça yetersiz, bonservisine takılmıyorum, sahadaki oyunu, yavaşlığı vs Türkiye Ligi'nde bile sırıtıyor, yarın CL'de linç edersiniz bu herifi, pek konuşulmuyor skorlardan ötürü ama yerine İlkay tarzı bir World Class topçu iyi olurdu, 26 yaşında olup 46'ymış gibi top oynayan Sara'dan daha çok iş yapar İlkay.

Forvette Osimhen var çok çok iyi bir futbolcu. Isak ile kıyaslanabilir, Haaland'ı da cebinden çıkarır diğerlerini de. Icardi bu kilo, bu yavaşlık, bu çalışmamazlık ile TR Ligi'nde son 15 dk iş yapar. CL'de bırak yedeği 11 çıkması takımı 10 kişi oynatır. Sakatlık öncesi bile Avrupa'da sırıttığı çok maç var. Yok çalışırsa 10 numaraya evrilir ve Sara yerine monte edilirse iş yapar tekniği ile.

Artık TR ligi heyecanlandırmıyor. Avrupa'da başarı istiyoruz.

Son düzenleme:
Yahu şöyle saçma sapan hesapları tasimayin şuraya ya sinirlerim bozuluyor abi

çocuk ne dese çıktı

6 gün önce ortam gergin dedi
1 gün sonra patladı olay

frankowskinin rakamlarını birebir yazdı

cuesta vascoya gidecek dedi %60 gsnin payı fln dedi 1 gün sonra halukda aynı haberi verdi

Gs transfer listesi:
20m üstü
en az 2 mevki oynayabilen
Herkes

Rabiotu 15e salıyorlar
Bissouma 10-15

İkisine de teklif yaptik ve ödenmek istenen bonservis de ortaya cikiyo ortasaha için

Birine kıyılacak bu takımda sagbek ve ortasaha için-2002 kontenjani da var.

Bu çok açık.

Heycanla bekliyoruz sallaicim.Ben sallai için frankfurt-werder bremen diyorum

Bjknin kadro tuhaf ama en azından fbye karşı falan derbilerde is yapacak profiller çoğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt