Berke Cüce
Kırmızı Üye
- 22 Ağustos 2024
- 2.369
- 1.716
- 973
Ben seghir fmde feci bi adam. Gerçekte nasıl bilmiyorum tabikiMonako taraftarı ben seghirin adı çıkmayan bir takıma transfer olduğu görüşünde birleşmiş halde
Ben dedeye ikna oldum sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben seghir fmde feci bi adam. Gerçekte nasıl bilmiyorum tabikiMonako taraftarı ben seghirin adı çıkmayan bir takıma transfer olduğu görüşünde birleşmiş halde
Ben dedeye ikna oldum sanki
Ben seghir fmde feci bi adam. Gerçekte nasıl bilmiyorum tabiki
O yuzden mi 75 milyon euro verip Osimhen’i aldik?Bizim yönetim CL icin transfer yapmaya niyeti yok heralde, pahali oyuncuda alsak ilk 24. Girsekde ondan sonra eleniriz düsuncesimi hakim? Onun icin transferin son günleri bekleyip milletin kadro disi biraktigi oyuncularin peyine düsecekler heralde ucuza firsat transferi yapabilmek icin.
Sinkonun Eric Dier'i bile kesememesi bir nebze ürkütüyor beni:d Umarım kazık yemiyoruzdur veya bilmediğimiz bir sorunu yoktur.
Gocadın gayribundan 5-10 yıl öncesine kadar ben de hemen her futbolcuyu bilirdim
şimdi isimler görüyorum yüzlerce hiçbiri bir anlam ifade etmiyor
sanki fm regenleri gibi geliyor
işleri yoluna koysam da daha çok maç izlesem
özcan les bir futbolcuEren dinkci armando guner can uzun salih ozcan
Lan şunlardan 3unu alın bari
Onu mecburen aldik taraftar bastirdi diye Osimhen gelmek istedi diye, yoksa bu yönetim bir yol bulur vazgecerdi.O yuzden mi 75 milyon euro verip Osimhen’i aldik?
Net Magassa ama onu da çok kişi istiyor. Videosunu çok beğenmedim btw. Daha doğrusu bu adam 6, bize top taşıyan adam lazım