Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.452
- 17.094
- 2.073
Real'e giden ön libero var ismi yazılamayanMonaco dan en son çıkan WC topçu ya da WC nin 1-2 tık altı kim var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real'e giden ön libero var ismi yazılamayanMonaco dan en son çıkan WC topçu ya da WC nin 1-2 tık altı kim var
Zorunlu satın almalı bir şey diye düşünüyorum total paket 27-28 olabilir belki abi
28 teklif etmişiz. Pazarlık sünnettir dese bile kabul eder Monaco.
heh bildim. sürekli sakatlanan o muydu camavinga mıydıReal'e giden ön libero var ismi yazılamayan
Çok geriden geliyorsunuz. Battlefield haber ajansı teklifi dün yazmış idi![]()
![]()
Camavinga rennes'den gitti o sakatlananheh bildim. sürekli sakatlanan o muydu camavinga mıydı
Fofana ve ŞoomeniMonaco dan en son çıkan WC topçu ya da WC nin 1-2 tık altı kim var
Aklıma direkt Mbappe geldi Monaco nerden aldı onu bilmiyorum tabiMonaco dan en son çıkan WC topçu ya da WC nin 1-2 tık altı kim var
futbol ile ilgisi olmayan bu herifin ismini görse niye random atıyorlar der kesin.Fofana ve Şoomeni
28m Euro'ya Guendouzi.Alın gelin şu Guendouzi'yi.
Monaco Avrupa’nın en kaliteli gelişim noktalarından birisi yıllardır, benzer profil adamları alıp alıp döndürüyorlar, 10 yıl önce yaptıkları yatırım dönüyor hala.Bu kadar kafasız olmaya gerek yok.
Adamlar geçen sene kelepir aldığı Camara’yı sana 20+’ya okutmak istiyor, Singo’da kelepir gitmiş Monaco’ya.
Sende neyine güveniyorsan Juventus , Bayern gibi takımlar bile genç oyunculara yatırım yapıyorken elinde satacak adam bırakmayıp 28-30M’e genç kovalıyorsun.
Scout ekibine bu zamana kadar sallamıyordum ama şuan sallıyorum. Baba Singo Akanji yerine potansiyelli underrated kalmış 10M’e kadar adam bulamıyor musunuz 1 senedir ihtiyaç duyulan mevkiler belli. 1 sene sizdeki database bende olsa elli tane Singo bulurdum size
Camara'ya 15 milyon sıkmışlardı galibaBu kadar kafasız olmaya gerek yok.
Adamlar geçen sene kelepir aldığı Camara’yı sana 20+’ya okutmak istiyor, Singo’da kelepir gitmiş Monaco’ya.
Sende neyine güveniyorsan Juventus , Bayern gibi takımlar bile genç oyunculara yatırım yapıyorken elinde satacak adam bırakmayıp 28-30M’e genç kovalıyorsun.
Scout ekibine bu zamana kadar sallamıyordum ama şuan sallıyorum. Baba Singo Akanji yerine potansiyelli underrated kalmış 10M’e kadar adam bulamıyor musunuz 1 senedir ihtiyaç duyulan mevkiler belli. 1 sene sizdeki database bende olsa elli tane Singo bulurdum size