Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben burada sallıyorum barışa çünki dediğimin bir bedeli olmaz

ama tvye çıksam daha soft konuşurum çünki dediklerimin bir yaptırımı olur
Oyle bir sey olabilir mi ya, dun genc oyuncularin adini bile yazarak herife yurudu...

Seten'e uydugu surece belii cizgideki muhabir/yorumcu profilinden baya baya zuppe olmaya kosar adim gidiyor.

yauv 3 haftadır kafa ütülediler
yok 30 milyon gelse satılır düşünülür fln fln

arada haluk 30 satmam ama 35 düşünürrüm diyordu

rakamı hazırladılar taraftara kabul ettirmeye çalıştılar

bu transferin arka planlıyıcısu gökmen ve cenk çıktı

gökmen bunların kankisi

görev belli kamuoyu oluşturun haberde oradan geliyordu bunlara

barışın mal menajeri olayı kötü yönetince
senin yapacağın işe dediler!

bunların dini imanı para!

abdullah kavukcu ve okan buruk artık gözlerini açmamalılar kimlerle dostluk ettiklerine!

Muslera’nın geldiği gibi, olgunlaşmış ama tavanına ulaşmamış, bizi uzun süre götürme potansiyeli olan bir kaleci almalıydık. Kaleci zırt pırt değişecek mevki değil. Bulamıyoruz diye bir şey yok, Muslera’nın gideceği bir yıldır belliydi, yönetim net sınıfta kaldı bu konuda.

Şuan 13 yabancı var.

Cuesta
Jelert
Yusuf
Zaniolo satınca 3 tane normal iki tane u23 alabiliyorsun.

Tamam işte ''Zaniolo kaldığı takdirde'' diye başladım zaten cümleye. Kaleci ve stoperin görüntüye göre U23 olma ihtimali yok. Zaniolo satmadığın takdirde orta sahaya Bissouma alamıyorsun. Ben de aynı şeyi yazdım

Hayır şuan diyorum kimse giydirmiyor demekki affediliyormuş
Af ederiz dedim zaten Barış için ama eskisi gibi olmaz. Çünkü Barış'a evlat gözü ile bakıldı Zaniolo ise bugün var yarın yok gözü ile bakıldı zaten burayi da ara durak olarak kullandığını herkes biliyordu

@Alper Altun bilyorum reddettiğini çocuğun totenham öne 2 oyuncu alacak abi. Bu haberler boşa değil

Hayalim bayern gibi total dominasyon 10 yil arka arkaya sampiyonluk, ne manyak olurdu yav, her yil toplu kus ölüm
Bayernli yöneticileri transfer etmemiz lazım ilk önce. Sanırım Bayern her yıl takımın en önemli mevkilerinde olan eksiklikleri kapatmak içün transferin son gününü bekleyip her şeyi eline yüzüne bulaştırmıyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt