Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.090
- 9.116
- 2.238
Trde yabancı sayılıyor diye yanaşmıyorlardır belkiKutucunun ligde talibi var
Su Yusufa kimse mi bakmiyor yav
3 senedir yatan herife de avrupalılar bakmaz bile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trde yabancı sayılıyor diye yanaşmıyorlardır belkiKutucunun ligde talibi var
Su Yusufa kimse mi bakmiyor yav
Gecenin 1 inde ne haberi yav yarin sali vs cikar herhalde artikMaç sonu belki haber filan düşer dedim ama belli ki son 3 güne kadar bir cacık olmayacak. Ben yatar, kalanlara sabır dilerim.
Sallai ve Jelert gönderilmeden sağ bek alınmamalı.
Hoca defansa 1 adam dusunuyor ama yav 2 den ziyade şimdiye kadar o yuzden ben orta sahaya bissouma da olabilir diyorumevet Bissouma'yı da alırsan zaten kontenjan uymuyor ya da diyelim Bissouma'yı aldın Akanji+genç sağ bek ya da Singo +genç sol stoper alacaksın, bence yönetim de ne yapacağını bilmiyor
Ümit millide iyii genç türk oyuncu varmı kanat ? Berat pişşin diye gönderdik bize yerli kanat lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bissoumanin menajeri ile görüşmüşuz bu arada,daha ucuza bitebilir deniyo.onun için ugrasiyomusuz
valla apo ya da sallai ile cl maçlarında suyumuzu sıkarlarHoca defansa 1 adam dusunuyor ama yav 2 den ziyade şimdiye kadar o yuzden ben orta sahaya bissouma da olabilir diyorum
Menajer mevzusu yeni bu aradaAlırsak büyük iş olur. Bize böyle kesici, güçlü bir ortasaha lazım
Sallai lig seviyesinde "yeterli" bek isi yapabilir ama avrupada olmaz.valla apo ya da sallai ile cl maçlarında suyumuzu sıkarlar
Okan hocanın orta saha umursamazlığı umutlarımızı kırıyor. Çok istekli görünmüyor bu ortasaha transferi mevzularında hepMenajer mevzusu yeni bu arada
İnşallah olur
Avrupa maçlarında hüsran olur valla, umarım sadece Singo'yu alıp bitirmeyizAvrupa da Sallai Abdülkerim ikilisiyle içimizden geçerler. Tr için yeterli ama Avrupa için değil mutlaka Sağ bek ve sol stoper almalıyız.
Istemiski görüşüyoruz di miOkan hocanın orta saha umursamazlığı umutlarımızı kırıyor. Çok istekli görünmüyor bu ortasaha transferi mevzularında hep
AnlatamıyoruzAvrupa da Sallai Abdülkerim ikilisiyle içimizden geçerler. Tr için yeterli ama Avrupa için değil mutlaka Sağ bek ve sol stoper almalıyız.