- 2 Temmuz 2011
- 132.842
- 55.673
- 5.338
Allahim sen gardinin akanji ve bissouma için harcadığı mesaiyi ziyan etme

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonra eklemeye unuttum. Veya Lemina Bissouma HakanOlur da iki adam alacağımızı sanmam.
Bir de Lemina çok küçümseniyor gibi geliyor bana, ŞLde iş yapabileceksek ana aktörlerden birisi o olur, onun tavanına yakın oynaması çok kritik olacak.
Bissouma Torreira onun gibi alan kaplayamaz.
15-20 neyse de üstüne değmez Onyedika zaten.hakan ve bissoumanın ikisinin de en iyi yanı şu an ortada kullandığımız 3 oyuncunun da yeri gelince boşluğunu doldurabilirler farklı profiller olsalar da
onyedika mesela sadece lemina yerine oynar
Konferans ligi saçmalığı bitmeli
Şu takımlara bak
Ayak üstü 20 akanji 10 maaş, 20 uğurcan, 30 kerem sıktırdı6 aya menemene ekmek banacaklar herif 60 milyon gömecek sanıyor yav.
Geçen Lammens'i diyordu
Bissouma tarzı elzem evet ama Avrupa’da iyi bir Lemina şart.Sonra eklemeye unuttum. Veya Lemina Bissouma Hakan
Lemina'yi küçümsemiyorum ama Bissouma tarzı daha elzem gibi. Zaten çok eforlu oynadığımız için illaki 40 dakika civarı süre bulacak.
Bir de lig için yıpranmamış adam da lazım.
Kaan ile birlikte en az 6 adam lazım
Kadro ne lan birinin kadrosunu nası bulucaz bizBiri bi kadro yapmıştı burda
Ve ben dönem sonu ya hepsi gelirse diye geçirdim içimden.
Kısmet
Geçtiğimiz sezon Bissouma'yla ilgili 90 dakikayı çıkaramadığı için rotasyon konusunda Tottenham'ı çok zorladığını okumuştum. Fener'e yazılırken de bu bilgiyi forumda dile getirmiştim. Sebebini bilmiyordum buymuş demek ki.Bu Bissouma işindeki o oksi kullanımı tek seferlik bir mallık mı, yoksa bağımlı mı onu bi öğrenmek lazım. Ot filan da değil bu, direkt kimyasal. Yani bütün vücudunu çöp edebilecek bir şey. Kan testinde filan çıkıyordur herhalde. Sözleşmesine madde koyarsın, haftada 1 kan testi yaptırırsın, pozitif çıkarsa tazminatsız kovma hakkı eklersin. Aksi hald büyük bir risk bence. Tottenham işin doğrusunu bilip birine çakmaya da çalışıyor olabilir.
Donnarumaederson olmadı lammens de manuya gitti diyelim
var mı alternatiflerimiz
Ederson; 15 bonservis 8 maaşla.ederson olmadı lammens de manuya gitti diyelim
var mı alternatiflerimiz