Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top kontrol edemeyen adama 40 milyon veriyorlar hala neyi düşünüyoz la çıldıracam, aldıkları adamlar hep karavana bari satarken bunu yapmayın.
Bu kadro derken? Sadece ilk 11 var yedeklerde as oyuncular arasında kalite farki inanılmaz. Tüm sezonu hem Avrupa'da hem ligde sadece 12-13 kişilik oyuncu gurubuyla gecirebileceginimi düşünüyorsun?Avrupa icin gercekten yetersiziz ama bu takim ligde sampiyon olmali ..Olmazsa hocaya oyunculara yazar
Top kontrol edemeyen adama 40 milyon veriyorlar hala neyi düşünüyoz la çıldıracam, aldıkları adamlar hep karavana bari satarken bunu yapmayın.
Ulan İlkay'ı ve Hakan'ı alın
Taraftarı Çıldırtmayın daha fazla
Okan istemiyor olsa bile sus otur yerine deyin
Vallahi çok kötü olaylar çıkar o statta
Efe Akman'da gitmiş olmayan orta saha rotasyonu dahada daraldı.
Umarım yarın gün sonunda daha kötü bir ruh haline geçmeyiz. Son günlerdeki amatörlüklere alıştırdılar bizi. Sende sakin ol kardeşim, onlar senin canın değmez.yarım şişe rakı bitirdim gecede uyuyamadım
uykusuzlukdan geberiyorum
dursuna kavukcua ve okana 24 saatdir bela ve küfğr ediyorum
1 tane benzinlikde hırt gibi kavga çıkaracaktım sinirdende Allahdan adam mülayim biri çıktıda salak salak işlere girişmedim
Sabah eşime bağırdım
bugün oğlanın sabah 8 de 1 haftalık futbol okulu başladı
1 saat konuşunca tdleri Ali Şen gibi keeees keeeees yeter diye araya girdim
halim hiç iyi değil
böyle giderse bugün katil olacağım sanırım!
Çıkıp açıklamada yapmıyorlar hiç mi utanmaları yok bunların
25+5 m euro bonus aynı şartları sunarız.Trabzon da maldı son gün adamlar kimi alıcak?
50 milyon euro mu vericez adama
Dursunu taşlarlar
25+5 m euro bonus aynı şartları sunarız.