Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Safa Kaan: "B planı : "Uğurcan Çakır, transfer gündeminin öne çıkan isimleri arasında yer alıyor. Lammens'e önerilen sözleşme şartları Uğurcan'a da önerebilir. Çünkü artık çok az zaman kaldı, C planı: Andre Onana"

Top kontrol edemeyen adama 40 milyon veriyorlar hala neyi düşünüyoz la çıldıracam, aldıkları adamlar hep karavana bari satarken bunu yapmayın.

ne yazık ki gereksiz hype ve şımarıklık üst düzeyde kulüpte. 31 milyona takoz sağ bek alıp takoz ötesi ofans oyuncusuna 50 milyon falan istiyoruz. İnanılmaz bir illüzyon içindeyiz

Avrupa icin gercekten yetersiziz ama bu takim ligde sampiyon olmali ..Olmazsa hocaya oyunculara yazar
Bu kadro derken? Sadece ilk 11 var yedeklerde as oyuncular arasında kalite farki inanılmaz. Tüm sezonu hem Avrupa'da hem ligde sadece 12-13 kişilik oyuncu gurubuyla gecirebileceginimi düşünüyorsun?

yarım şişe rakı bitirdim gecede uyuyamadım

uykusuzlukdan geberiyorum

dursuna kavukcua ve okana 24 saatdir bela ve küfğr ediyorum

1 tane benzinlikde hırt gibi kavga çıkaracaktım sinirdende Allahdan adam mülayim biri çıktıda salak salak işlere girişmedim

Sabah eşime bağırdım

bugün oğlanın sabah 8 de 1 haftalık futbol okulu başladı
1 saat konuşunca tdleri Ali Şen gibi keeees keeeees yeter diye araya girdim

halim hiç iyi değil

böyle giderse bugün katil olacağım sanırım!
Umarım yarın gün sonunda daha kötü bir ruh haline geçmeyiz. Son günlerdeki amatörlüklere alıştırdılar bizi. Sende sakin ol kardeşim, onlar senin canın değmez.

Çalhanoğlu ve Gündoğar hazır kıta bekliyor anlaşılan. Kendini zorla transfer ettirmeye çalışan adamlardan başka bir şey yapamıyorsunuz, bari şu iki adamı alın. 10 yabancıyla sezonu oynayacağız. İş bilmezler!

Afedersiniz de fb ilkayi gotune mi sokacak bu saatten sonra ? Talisca- Asensio hatta Szymanski var ayni bolgede ..
Ben ilkayin bu saatten sonra sirf para diye fbye gidecegine de ihtimal vermiyorum vizyonlu herif mesuta falan benzemez ..

Bu surec okan hocayi cok ters etkileyecek, ara donusu eyup deplasmaninpuan kaybi ustune frankfurtta net bir yenilgi sasirtmayacak- tesekkurler yonetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt