Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz da gercekleri konusalim o halde

Günay < Ederson
Sanchez > Skriniar
Apo/Singo > Osterwolde
Eren/Jakobs > Brown
Singo > Semedo
Torreira > Fred
Lemina/Sara > Alvarez

Asensio > Sara
Sane/Yunus/Baris > Nene/Irfan
Sane/Yunus/Baris > Kerem/Oguz
Osimhen/Icardi > En Neysri/Duran

Yani adamlar tekrar sil bastan yapip yine de kagit üzerinde bizim gerimizde kalmayi nasil basardilar aklim almiyor. Su tabloya karsi cikacak olan var mi?
İsmi isim gidersen haklısın. Ama biz Tennis izlemiyoruz. Adamlar iyi uyum saglarsa, talim olarak seviyemize gelebilirler.

Dün mü ne bir yerde bizim CL rakiplerinin orta saha oyuncu rotasyonunun listeleri vardı.

Görünce gözüm kanadı yav, en az futbolcu bizdeydi orta sahada. Ve hâlâ bir orta saha alınmıyor. Tek Lemina kendi başına zaten sakatlığa meyilli birisi, Allah korusun Torreira sakatlansa hem Avrupa'da hem ligde havlu atarız.

Bu ne rahatlık ya. Kafayı yiyeceğim.

evet haftanin ikinci kepazeliğine giriyoruz.

manu, lammens ve martinez icin girişimler yapiyor ve bu hikayenin sonunda martinez alırlar, west ham'da lammens bizim elimizde armut toplar

Bu surec okan hocayi cok ters etkileyecek, ara donusu eyup deplasmaninpuan kaybi ustune frankfurtta net bir yenilgi sasirtmayacak- tesekkurler yonetim.
Eğer hoca kimseyi almadan rotasyonu daraltın demediyse ki dememiştir hocaya mobbing yapılıyor diye yorumluyorum beceriksiz fazla hafif kalır

Yahu arkadaş dellendiniz mi

Uğurcan kim yaa 20-30 milyon para verelim

Kim laa bu ne yapmış bu zamana kadar

Bu Allahın cezaları gider o paralara Uğurcan filan almaya kalkarsa

Cidden taraftarın ayaklanıp tesisleri basması filan lazım

Almayın lan kaleye Uğurcan filan

Orta saha ve Kanatlara adam bulun kafi

Lanet olsun bunların yapacağı işe

Çıldırdım yaa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi "Bari Diogo Costa'yi alin" demek Bisuma'dan eli bos dönüp "Bari Rodri'yi alin" demek ile ayni degil mi

O bile değil. Daha saçma... Rodri'nin hiç değilse sakatlıktan dolayı duraksamış bir kariyeri, yaşı ve takımının bir yenilenme süreci var... Baktım şu anki kariyer durumu olarak orta saha muadili yok Diogo Costa'nın... Mevkisinde dünnyanın en iyilerinden olmasına rağmen şu an dev takımlarda olmayan ama kısa zamanda oralara gitmesi beklenen ve oralara adam satmakla ünlü kulüplerden birinde oynayan orta saha galiba şu an yok... Ama mesela City almadan önce Reijnders olabilir eşdeğeri...

Bu kadro derken? Sadece ilk 11 var yedeklerde as oyuncular arasında kalite farki inanılmaz. Tüm sezonu hem Avrupa'da hem ligde sadece 12-13 kişilik oyuncu gurubuyla gecirebileceginimi düşünüyorsun?

Ciddi sakatlik bela olmadigi surece evet bu kadro ligi goturebilir.. 12-13 demeyelim 15-16 kisi su an.. Baris kalirsa 1 kale 1 orta saha bize yeter..
Benim kizdigim nokta muhtemelen bizimkiler adam alacak ama Avrupaya yetismeyecek

UCL için :

locally trained : yunus-metehan-jankat (burada 1 kişi eksik kaldığımız için kadro otomatik 24'e düşüyor)
association-trained : abdülkerim-eren-altay (burada da 1 kişi eksik kaldığımız için kadro otomatik 23'e düşüyor)

Berkan-Kaan Ayhan-Ahmet Kutucu arasından 2si liste dışı kalacak heralde

Yani barış gidiyorsa kaleye altay şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt