Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.281
- 18.502
- 2.838
Trabzon da maldı son gün adamlar kimi alıcak?
50 milyon euro mu vericez adama
Dursunu taşlarlar
tzon un avrupasi yok
10 günleri var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon da maldı son gün adamlar kimi alıcak?
50 milyon euro mu vericez adama
Dursunu taşlarlar
İsmi isim gidersen haklısın. Ama biz Tennis izlemiyoruz. Adamlar iyi uyum saglarsa, talim olarak seviyemize gelebilirler.Biraz da gercekleri konusalim o halde
Günay < Ederson
Sanchez > Skriniar
Apo/Singo > Osterwolde
Eren/Jakobs > Brown
Singo > Semedo
Torreira > Fred
Lemina/Sara > Alvarez
Asensio > Sara
Sane/Yunus/Baris > Nene/Irfan
Sane/Yunus/Baris > Kerem/Oguz
Osimhen/Icardi > En Neysri/Duran
Yani adamlar tekrar sil bastan yapip yine de kagit üzerinde bizim gerimizde kalmayi nasil basardilar aklim almiyor. Su tabloya karsi cikacak olan var mi?
Trabzon o paraya 3-4 oyuncu alır onlar içinde win-win olur onların rotasyonuda çok dar.Trabzon son gün kimi alıcak?
Bu transferin olma olasılığı donnaruma dan daha az
Yönetimi basarlar adamlar
Eğer hoca kimseyi almadan rotasyonu daraltın demediyse ki dememiştir hocaya mobbing yapılıyor diye yorumluyorum beceriksiz fazla hafif kalırBu surec okan hocayi cok ters etkileyecek, ara donusu eyup deplasmaninpuan kaybi ustune frankfurtta net bir yenilgi sasirtmayacak- tesekkurler yonetim.
Baris'in 3 sene kontrati var. Bak oglum der +1 milyon teklif edersin son bir adim, olmadi curut kosede. U17 ile yollarsin idmana. Durum bu kadar net.icardi götünü kaldıramıyor barış giderse yedek fwde gidiyor. barış yaktı bizi.
Uğurcan alicazevet haftanin ikinci kepazeliğine giriyoruz.
manu, lammens ve martinez icin girişimler yapiyor ve bu hikayenin sonunda martinez alırlar, west ham'da lammens bizim elimizde armut toplar
Abi "Bari Diogo Costa'yi alin" demek Bisuma'dan eli bos dönüp "Bari Rodri'yi alin" demek ile ayni degil mi
Barışın yeni sözleşmesi aynı maaş + maç başı şeklinde yapılmalı.Baris'in 3 sene kontrati var. Bak oglum der +1 milyon teklif edersin son bir adim, olmadi curut kosede. U17 ile yollarsin idmana. Durum bu kadar net.
Bu kadro derken? Sadece ilk 11 var yedeklerde as oyuncular arasında kalite farki inanılmaz. Tüm sezonu hem Avrupa'da hem ligde sadece 12-13 kişilik oyuncu gurubuyla gecirebileceginimi düşünüyorsun?