Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sağ bek oynayabilen stoper Biz bunları daha önceden zamanında söylemiştik ulan :D

Lütfen birisi bana açıklasın ben çıkamıyorum işin içinden. Okan hoca, prensi Icardı sini oynatmak için 2 li forvete dönmek istiyor, benim bildiğim 2 forvetli oynayacak takımlarda hem forvet sayın en az 4 olur hem de orta sahan en az 6 kaliteli adam 2 de plase olur, defansı ve kanatları falan saymıyorum daha. Biz de 1.5 forvet(Icardı 1/2 bence) ve bir tanesini kendi soyledi arka arkaya maç cıkaramayan Lemina ile birlikte 2.5 orta saha var. (Kaan+ berkan kimse saymaz zaten onlar cok ihtiyac halinde anca ne yapalım bari topcuları) Diyorum ki hadi ben yanlıs anladım 2 forvet gibi oynamayacakta icardi 10 no gibi oynayacak bu sefer yine orta sahan nitelik ve nicelik olarak cok guclu ve diri olmalı ki icardi'nin acıklarını kapatabilsin. Yönetim kesinlikle suclu ama Okan hoca 'nın da orta sahaya adam aldırmamasının kendi sonunu hazırlayacağını düşünüyorum.

Lammens direnmeye devam eder inşallah. Adam bize gelmeye zaten gönülsüz, ne idüğü belirsiz bir ligde tek sezonluk performansı var beni zerre tatmin etmiyor şahsen.

Lemina bu sene 2 kez sakatlıkla ilgili uyarı verdi 1'ncisi Karagümrük maçıydı 2'ncisi Rizespor maçıydı olası bir sakatlığında takım çöküyor 500 tane pozisyon veriyoruz.
Sara bitik, Lemina temposuz elde sadece Torreira var. Kaan a güven olmaz, Berkan hiçbir zaman Gs seviyesinde olamadı. Durum vahim orta saha rotasyonunda ha bu arada hoca bence Yunus u da orta saha gibi yazıyor ama hiçbir şekilde uzun maraton için yeterli değil.

Leminayı da zorla taraftar aldırdı la 2000 kadrosundaki en büyük faktör canavar gibi basan orta sahalarımız olmasıydı, bu kadronun içinden gelen adam orta sahayla hiç ilgilenmiyor bile anlaşılır bir durum değil.
Cunku OB rotasyon yapmak istemiyor, adam her hafta ayni 11'le cikayim en fazla 2 kisi kenarda soru isareti olsun istiyor. 17-18 kisiyi yonetemiyor cunku bu defa diger oyuncular mutsuz oluyor. Rotasyon sevmeyen adam 3 senedir dar kadroyla uc kulvari goturemeyecegini cozemedi ya da cozmustu aslinda son aciklamalarina bakarsak, ama yonetim yapmiyor mu almiyor mu istedigi oyunculari orasindan emin degilim.

Safa Kaan: "B planı : "Uğurcan Çakır, transfer gündeminin öne çıkan isimleri arasında yer alıyor. Lammens'e önerilen sözleşme şartları Uğurcan'a da önerebilir. Çünkü artık çok az zaman kaldı, C planı: Andre Onana"
Şu Trabzonun başkanı çıkıp ana avrat soy sop sülale güzeeeelllce bi sövse, bir daha Uğurcan haberini yapanı da vururum dese de bi rahatlasak. Yetti be yeter aga istemiyor işte taraftar. Ne zevk alıyorlar nasıl bir mantıkla böyle haber yapıyorlar, salak mı lan bu tarabzon şu saat versin kaptanını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt