Transfer Nöbeti #2

İhtiyacımız Olan?

• Kullanılan toplam oy
    102
Fransa ligi sonuncusunun rotasyon topçusunu öneren deniz zorlu gibi nöbet

Khephren Thuram çok yaratıcı bir orta saha değil. Gedson'un olmuşu gibi geliyor bana. 8'e onu koysan yaratıcılık yükü yine ofansif orta sahanın sırtına binecek. Torreira ilk geldiği seviyede 6 oynayabilseydi olurdu. Bana göre profil olarak 6 + Ruiz + Bernardo tarzı bir orta saha kurgulanması gerekiyor.

Bu yaz biraz teknik kapasites ve yaratıcılığa yatırım yapılmalı.

Hem Juve hem Milan CL dışı
IMG_4977.webp

Thuram filan uğraşacağıma mateus Fernandes alır gelirim komple topçu oğlu topçu hem de u23

İtalya'da bu gün Juve beklendiği gibi ve sürpriz olarak da Milan CL dışı kaldı. Yazılan Pavlovic için avantaj olabilir ki olsun isterim ama bu sezon hiç beğenmediğim Fofana'nın da tekrar gündeme gelme ihtimali var.

İtalya'da bu gün Juve beklendiği gibi ve sürpriz olarak da Milan CL dışı kaldı. Yazılan Pavlovic için avantaj olabilir ki olsun isterim ama bu sezon hiç beğenmediğim Fofana'nın da tekrar gündeme gelme ihtimali var.
Fofana valla çok kötü topçu bence devre arası da söylemiştim her sezon daha da geriye gidiyor, pavlovic de sanırım kendini star sanan burnu havada bir herif devre arası gelmek istememisti buralara fikri değişmez gibi ama reijenders için iyi oldu çünkü milan cl yapsa direkt alırlardı

Geri
Üst Alt