Transfer Nöbeti #2

İhtiyacımız Olan?

• Kullanılan toplam oy
    108
50m civarında bonservis vereceğimize inanıyorsan ok
Ben sadece Thuram üzerinden gidiyorum. Thuramın bonservisi de en az 40 olur üzerine fazlası da maaşı olur . He sen ikisini de alamayız diyorsan ok. Ama thuramı alabiliriz diyorsan o zaman bence fermandesi de alabiliriz.

Ben sadece Thuram üzerinden gidiyorum. Thuramın bonservisi de en az 40 olur üzerine fazlası da maaşı olur . He sen ikisini de alamayız diyorsan ok. Ama thuramı alabiliriz diyorsan o zaman bence fermandesi de alabiliriz.
Thuram ın transferi daha zor. İsterim kendisini ama Thuram ı sadece para ile de alamayabilirsin

Bu arada mevcut durumları için bu yorumum formun bir çok ismin beğenmediği Papa Gueye, Fofana'dan zaten iyi durumda tartışmasız ve bence Thuram'ın da önünde bir oyuncu. 25-30'a bıraksa takımı direk alınır.

Juventus şlye kalamadı diye herkeste bir sevinç var ama ana kural hala baki. En ihtiyaç olan bölgeye yapılacak oyuncu transferi son günlere kalır

Teknik ekipte kaleci antrenörü sayısı (3) yardımcı antrenör (2) sayısından fazla olan dünyadaki ilk ve tek kulübüz

Rekortmen hocammmmmmmmmmmmm

Yabancı sınırı değişmeyecekse Singo, Sallai, Jakobs ve Elmalı bek rotasyonuna dokunmanın anlamı yok. Kadıoğlu ihtimali söz konusu olursa kafa karışır tabii ki ama ben 40+ isteneceğini düşünüyorum. Öte yandan stoper rotasyonunun Bardakcı hariç tamamen değişmesi gerektiğini Ünyay'ın beşinci alternatif olabileceğini düşünüyorum. Bir sağ bir sol iki iyi yabancı stoper ile yerli bir sağ stoper alternatifi bakılması gerekiyor. Yerli sağ stoper bulunamazsa üçüncü kaptan yola devam eder.

Aynı şekilde kanat rotasyonu beni çok ürkütmüyor ama merkeze ciddi takviye yapmak lazım ki bu transfer dönemi tamamen orta sahanın ortası üzerinden okunacaktır.

Geri
Üst Alt