- 4 Ağustos 2009
- 89.185
- 69.827
- 5.093
Osimen çok sakatlandığı için gönderilmeli
Via emre bari
Arslanım benim bugün senin sünnet olduğun gündür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimen çok sakatlandığı için gönderilmeli
Via emre bari
Arslanım benim bugün senin sünnet olduğun gündür
Simdi baktığımız vakit ligimizden çıkma sörlotla murik ispanya liginin en iyi iki forveti, orta sira takımından giden berkemiz fransanin en iyi kalecisi, ardamiz realin en iyi oyuncusu, Ferdi eplnin en iyi sol beki, keremimiz portekizi fethedip yuvasina dönüyor vs.. Son donemde bizim ligimizden cok daha fazla cevher cikiyor gibi gorunuyor. Hollandadan çıkan son topcu Orkun falan herhal.Yani Syzmanski 10 gol 7 asist ile Fb’ye gelip ilk sezon 13 gol 19 asist yapmıştı. Hollanda diyince aklıma direkt o geldi.
Ajax da Gotds var, adam cok yetenekli ve cok Takim onu yakindan takkipe almis..ama ote yandan bizim Singo onu arena da yemisti.Simdi baktığımız vakit ligimizden çıkma sörlotla murik ispanya liginin en iyi iki forveti, orta sira takımından giden berkemiz fransanin en iyi kalecisi, ardamiz realin en iyi oyuncusu, Ferdi eplnin en iyi sol beki, keremimiz portekizi fethedip yuvasina dönüyor vs.. Son donemde bizim ligimizden cok daha fazla cevher cikiyor gibi gorunuyor. Hollandadan çıkan son topcu Orkun falan herhal.
ingiltere'de tottenham benzer halde ama kurtulabilme ihtimalleri varBu girona 2 sene önce ilk3 de bitirmişti laligayı şu hale bak
Talha çiftTrossard belki ŞL finalinde bile 11 çıkacakken kim diyor ya herkese önerdiğini
yani böyle baktığın zaman sadece ajaxtan madueke de cl + pl alacak belki. gene timber var arsenalde. mikautadze de iyi durumda. chelsea yapan bir tane bekleri vardı sanki.Simdi baktığımız vakit ligimizden çıkma sörlotla murik ispanya liginin en iyi iki forveti, orta sira takımından giden berkemiz fransanin en iyi kalecisi, ardamiz realin en iyi oyuncusu, Ferdi eplnin en iyi sol beki, keremimiz portekizi fethedip yuvasina dönüyor vs.. Son donemde bizim ligimizden cok daha fazla cevher cikiyor gibi gorunuyor. Hollandadan çıkan son topcu Orkun falan herhal.

kral ben diyorum ki, twitterda bu tarz konuşmalar görüyordum ama bizim kulüpte o kadar eksik ve yabancı sınırı varken;Talha çift
Evet arsenalli timberi sayabiliriz o iyi diğerleri dandik. Makatze sayılmaz.yani böyle baktığın zaman sadece ajaxtan madueke de cl + pl alacak belki. gene timber var arsenalde. mikautadze de iyi durumda. chelsea yapan bir tane bekleri vardı sanki.
gakpo vardı. tottenham düşme potasında olmasa xavi simons.
hollanda futbolu epeydir düşüşte ama
ulan ben bunu geçen gün yazmıştım burda
Ṣakasina yazdim rtskral ben diyorum ki, twitterda bu tarz konuşmalar görüyordum ama bizim kulüpte o kadar eksik ve yabancı sınırı varken;
bize ve diğer büyüklere menajerlerin getiririm diye önermiş olmaları ilgilenmiş olmamızdan daha mantıklı geliyor. kaldı ki arsenal bence baya kadroyu güncelleyecek trossard değil odegaard falan giderse de şaşırmam artık
ulan ben bunu geçen gün yazmıştım burda
Pavlidis de fena yapmadı portekizde , top lig degil ama yinede atıyoryani böyle baktığın zaman sadece ajaxtan madueke de cl + pl alacak belki. gene timber var arsenalde. mikautadze de iyi durumda. chelsea yapan bir tane bekleri vardı sanki.
gakpo vardı. tottenham düşme potasında olmasa xavi simons.
hollanda futbolu epeydir düşüşte ama