Transfer Nöbeti #2

Osimen çok sakatlandığı için gönderilmeli

Via emre bari

Arslanım benim bugün senin sünnet olduğun gündür

5f2e226373e8e55656035ef075d017e1.jpg

Yani Syzmanski 10 gol 7 asist ile Fb’ye gelip ilk sezon 13 gol 19 asist yapmıştı. Hollanda diyince aklıma direkt o geldi.
Simdi baktığımız vakit ligimizden çıkma sörlotla murik ispanya liginin en iyi iki forveti, orta sira takımından giden berkemiz fransanin en iyi kalecisi, ardamiz realin en iyi oyuncusu, Ferdi eplnin en iyi sol beki, keremimiz portekizi fethedip yuvasina dönüyor vs.. Son donemde bizim ligimizden cok daha fazla cevher cikiyor gibi gorunuyor. Hollandadan çıkan son topcu Orkun falan herhal.

IMG_6883.webp

Ben Vedat’ı bize çok uygun görmüyorum. Barcelona’nın falan da asla ilgilendiğini düşünmüyorum. Buraya transfer yapacak yıllığını arttırmaya çalışıyorlar.

Bu sene 23 attı da Mallorca’da küme düşen takım sonuçta küme düşen takıma karşı oynanan oyunla CL kovalayan takımın oyununun bir olacağını düşünmüyorum. Önceki son iki sene de 30 küsür maçta sadece 7 gol attı.

Millet Sörlothla falan bir tutuyor alakası yok.

33 yaşına da geldi FB yapsa bizim için daha mutlu olurum.

Simdi baktığımız vakit ligimizden çıkma sörlotla murik ispanya liginin en iyi iki forveti, orta sira takımından giden berkemiz fransanin en iyi kalecisi, ardamiz realin en iyi oyuncusu, Ferdi eplnin en iyi sol beki, keremimiz portekizi fethedip yuvasina dönüyor vs.. Son donemde bizim ligimizden cok daha fazla cevher cikiyor gibi gorunuyor. Hollandadan çıkan son topcu Orkun falan herhal.
Ajax da Gotds var, adam cok yetenekli ve cok Takim onu yakindan takkipe almis..ama ote yandan bizim Singo onu arena da yemisti.

yani böyle baktığın zaman sadece ajaxtan madueke de cl + pl alacak belki. gene timber var arsenalde. mikautadze de iyi durumda. chelsea yapan bir tane bekleri vardı sanki.

gakpo vardı. tottenham düşme potasında olmasa xavi simons.

hollanda futbolu epeydir düşüşte ama

kral ben diyorum ki, twitterda bu tarz konuşmalar görüyordum ama bizim kulüpte o kadar eksik ve yabancı sınırı varken;

bize ve diğer büyüklere menajerlerin getiririm diye önermiş olmaları ilgilenmiş olmamızdan daha mantıklı geliyor. kaldı ki arsenal bence baya kadroyu güncelleyecek trossard değil odegaard falan giderse de şaşırmam artık

yani böyle baktığın zaman sadece ajaxtan madueke de cl + pl alacak belki. gene timber var arsenalde. mikautadze de iyi durumda. chelsea yapan bir tane bekleri vardı sanki.

Evet arsenalli timberi sayabiliriz o iyi diğerleri dandik. Makatze sayılmaz.

ulan ben bunu geçen gün yazmıştım burda :asd:

ya bu rezilliği uzatmanın alemi yok. bir senedir belli olan kural tekrar güncellenmeyecek diye açıklama yapıldı. mayısın başı artık.

kabul etseler bir kaç tanesi çıkıp diyecek ki biz buna göre bütçe yaptık olmaz ama. salın şu kural işini artık.

kural var hala depar atamayan icardiye sözleşme torreiraya zam derdindesiniz

kral ben diyorum ki, twitterda bu tarz konuşmalar görüyordum ama bizim kulüpte o kadar eksik ve yabancı sınırı varken;

bize ve diğer büyüklere menajerlerin getiririm diye önermiş olmaları ilgilenmiş olmamızdan daha mantıklı geliyor. kaldı ki arsenal bence baya kadroyu güncelleyecek trossard değil odegaard falan giderse de şaşırmam artık
Ṣakasina yazdim rts

Ama gelse mertenslik yapamaz mi?

Pavlidis de fena yapmadı portekizde , top lig degil ama yinede atıyor

Geri
Üst Alt