Transfer Nöbeti #2

İhtiyacımız Olan?

• Kullanılan toplam oy
    96
kral ben diyorum ki, twitterda bu tarz konuşmalar görüyordum ama bizim kulüpte o kadar eksik ve yabancı sınırı varken;

bize ve diğer büyüklere menajerlerin getiririm diye önermiş olmaları ilgilenmiş olmamızdan daha mantıklı geliyor. kaldı ki arsenal bence baya kadroyu güncelleyecek trossard değil odegaard falan giderse de şaşırmam artık

yani böyle baktığın zaman sadece ajaxtan madueke de cl + pl alacak belki. gene timber var arsenalde. mikautadze de iyi durumda. chelsea yapan bir tane bekleri vardı sanki.

gakpo vardı. tottenham düşme potasında olmasa xavi simons.

hollanda futbolu epeydir düşüşte ama
Evet arsenalli timberi sayabiliriz o iyi diğerleri dandik. Makatze sayılmaz.

ulan ben bunu geçen gün yazmıştım burda :asd:

ya bu rezilliği uzatmanın alemi yok. bir senedir belli olan kural tekrar güncellenmeyecek diye açıklama yapıldı. mayısın başı artık.

kabul etseler bir kaç tanesi çıkıp diyecek ki biz buna göre bütçe yaptık olmaz ama. salın şu kural işini artık.

kural var hala depar atamayan icardiye sözleşme torreiraya zam derdindesiniz

kral ben diyorum ki, twitterda bu tarz konuşmalar görüyordum ama bizim kulüpte o kadar eksik ve yabancı sınırı varken;

bize ve diğer büyüklere menajerlerin getiririm diye önermiş olmaları ilgilenmiş olmamızdan daha mantıklı geliyor. kaldı ki arsenal bence baya kadroyu güncelleyecek trossard değil odegaard falan giderse de şaşırmam artık
Ṣakasina yazdim rts

Ama gelse mertenslik yapamaz mi?

yani böyle baktığın zaman sadece ajaxtan madueke de cl + pl alacak belki. gene timber var arsenalde. mikautadze de iyi durumda. chelsea yapan bir tane bekleri vardı sanki.

gakpo vardı. tottenham düşme potasında olmasa xavi simons.

hollanda futbolu epeydir düşüşte ama
Pavlidis de fena yapmadı portekizde , top lig degil ama yinede atıyor

Ṣakasina yazdim rts

Ama gelse mertenslik yapamaz mi?
farkındayım heis kızmadım zaten de kaçıran olur diye tekrar açıklamak istedim.

yani trossard’ın o rolü ne kadar oynayacağından emin değilim. bu kadar para basacaksak, hangi rolde ne vereceği beklentisinin minimum %82 falan olması lazım.

Tonali utd ile anlaştı haberleri gördüm

Biz miyiz lan acaba ederson için araya giren diğer kulüp

Muriqi Türk vatandaşı oldu ama Milli takımda Kosova seçtiği için Türk statüsünde oynama hakkı kazanamadı diye biliyorum bende. Yabancı kontenjanından ne boşluk varsa önce 2 orta saha çözmeliyiz biri 10 numara

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Geri
Üst Alt