Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 33.615
- 57.282
- 3.383
ulan ben bunu geçen gün yazmıştım burda 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

kral ben diyorum ki, twitterda bu tarz konuşmalar görüyordum ama bizim kulüpte o kadar eksik ve yabancı sınırı varken;Talha çift
Evet arsenalli timberi sayabiliriz o iyi diğerleri dandik. Makatze sayılmaz.yani böyle baktığın zaman sadece ajaxtan madueke de cl + pl alacak belki. gene timber var arsenalde. mikautadze de iyi durumda. chelsea yapan bir tane bekleri vardı sanki.
gakpo vardı. tottenham düşme potasında olmasa xavi simons.
hollanda futbolu epeydir düşüşte ama
Ṣakasina yazdim rtskral ben diyorum ki, twitterda bu tarz konuşmalar görüyordum ama bizim kulüpte o kadar eksik ve yabancı sınırı varken;
bize ve diğer büyüklere menajerlerin getiririm diye önermiş olmaları ilgilenmiş olmamızdan daha mantıklı geliyor. kaldı ki arsenal bence baya kadroyu güncelleyecek trossard değil odegaard falan giderse de şaşırmam artık
Pavlidis de fena yapmadı portekizde , top lig degil ama yinede atıyoryani böyle baktığın zaman sadece ajaxtan madueke de cl + pl alacak belki. gene timber var arsenalde. mikautadze de iyi durumda. chelsea yapan bir tane bekleri vardı sanki.
gakpo vardı. tottenham düşme potasında olmasa xavi simons.
hollanda futbolu epeydir düşüşte ama
Obez bi adama yıllık 5M teklif etmişiz
farkındayım heis kızmadım zaten de kaçıran olur diye tekrar açıklamak istedim.Ṣakasina yazdim rts
Ama gelse mertenslik yapamaz mi?
Hızlı davranırsak yabancı kuralı 1 gecede değişecekhem de turk

valla oralara gitmedim. italyada dumfries liverpoolds gravenberch falan var yoksa.Pavlidis de fena yapmadı portekizde , top lig degil ama yinede atıyor
vedatın türk sınırından oynama gibi bir durumu yok ki nerden çıktı o yavHızlı davranırsak yabancı kuralı 1 gecede değişecek![]()
Tonali utd ile anlaştı haberleri gördüm
Biz miyiz lan acaba ederson için araya giren diğer kulüp
Gitmesin be tinercilere :/Lang bjkye giderse yerli mi sayılıyor
Thuram a versinlerrrr40 konuşuluyordu sanki edersona. bizimkiler 40 saçacakları adam u23’e uyumlu ya da ikonik bir tip olsun isterler muhtemelen