- 6 Eylül 2014
- 92.233
- 63.594
- 4.488
Tarık muharremovic kim lanKhepren thuram-Tarık muharemovic-Can uzun 11 ' e isticeğim 3 topçu bunlar olurdu satışa göre devamını getirirdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarık muharremovic kim lanKhepren thuram-Tarık muharemovic-Can uzun 11 ' e isticeğim 3 topçu bunlar olurdu satışa göre devamını getirirdim
40 konuşuluyordu sanki edersona. bizimkiler 40 saçacakları adam u23’e uyumlu ya da ikonik bir tip olsun isterler muhtemelen
forumda konusu varTarık muharremovic kim lan
Bu formayı görünce aklıma direkt Oussama Assaidi geliyor. Onu da çok istemiştikAlves diye furbolcu vardi Heerenveen de oynuyan bizde istemistik. Adam hollanda ligiini silip surburuyordu.. ama sonra bi halt islemediEkli dosyayı görüntüle 323935
Şu an böyle kim var üstat önerebileceğin
Henüz piyasası uçmamış
Thuram tarzı 1.90 lik ön libero diyince aklıma Patrick Vieara geliyor muazzam oyuncuydu
Böyle uzun kalıplı adamlar bizim ligte iş yapmıyor
Bize lazım profil biraz daha teknik biraz daha seri agresif Melo gibi
Torriera ayrılır muhtemelen, Lemina'da da benzer sinyaller var deniliyordu, zaten Osimhen-Sane-Singo net şekilde kalmalı diye düşünüyorum. Bu durumda Hakan Çalhanoğlu çekilmeli, Ilkay da takımda tutulmalı "rotasyon açısından" Nhaga zaten bence rotasyona rahatlıkla ekleyebileceğimiz biri. Şu durumda yabancı için zaten 7+3 şeklinde bir transfer yapılacağını sanmıyorum bu nedenle muhtemelen Sara - Sallai - Jakobs kalır diye tahmin ediyorum, eğer böyle bir durum oluşacaksa Ortasaha-Defans-forvet arkası için net şekilde Osimhen-Sane seviyesi birilerini almak gerekir. Yine ortasaha-forvet-defans için u23 birileri net şekilde lazım ve mümkünse wonderkid olmasa bile gerçekten gelecek vaat eden birileri lazım, yani bakıyoruz Nhaga ışık var ama aspirin o ışığı hiç vermedi. Yerli de çok lazım. Barış ve Yunus kalmalı.Bir bakayım dedim buraya, hiç takip etmedim transfer gündemini, eğer kayda değer bir gündem varsa tabi... Gördüm ki tartışılan isimlerin neredeyse hepsi 23 üstü... Halbuki bizim satış yapmadığımız sürece alabileceğimiz 23+ oyuncu sayısı 1. O biri dolduracak kişiyle de sözleşme pazarlığı yapıyoruz bu günlerde hatta, gerçi olmaz o iş o ayrı da... Özetle 10 isim konuşuluyorsa 9'u u23 olmalı yani şurada... Öyle Sallai-Sara-Singo-Torreira-Davinson-Lemina falan satışları/ayrılışları muhabbeti dönüyordu son haftalarda ama satsak taş çatlasa ikisini satarız, ki bence o da düşük ihtimal... Elimizdeki o sınırlı 23+ kontenjanını da çok iyi seçerek kullanmalıyız... Bazı mevkilere ilk 11 oynayacak seviyede ama bütçemize uygun adam bulmamız da hayli zor...
Bu 10+4 varken Muriqi'yi hayli beğenmeme rağmen yedek santrafora 23+ oyuncu alamayız mesela... Davinson gitmeden bir yabancı stoper gelecekse o da u23 olmalı mesela...
Türk oyuncu ve u23 işinde acayip başarılı işler yapmazsak hayli zorlu ve sıkıntılı bir transfer dönemi olacak gibi...
Kuraldan bağımsız zaten bu yazılan id8mlete gitmemeliyiz iyi ki kural varBir bakayım dedim buraya, hiç takip etmedim transfer gündemini, eğer kayda değer bir gündem varsa tabi... Gördüm ki tartışılan isimlerin neredeyse hepsi 23 üstü... Halbuki bizim satış yapmadığımız sürece alabileceğimiz 23+ oyuncu sayısı 1. O biri dolduracak kişiyle de sözleşme pazarlığı yapıyoruz bu günlerde hatta, gerçi olmaz o iş o ayrı da... Özetle 10 isim konuşuluyorsa 9'u u23 olmalı yani şurada... Öyle Sallai-Sara-Singo-Torreira-Davinson-Lemina falan satışları/ayrılışları muhabbeti dönüyordu son haftalarda ama satsak taş çatlasa ikisini satarız, ki bence o da düşük ihtimal... Elimizdeki o sınırlı 23+ kontenjanını da çok iyi seçerek kullanmalıyız... Bazı mevkilere ilk 11 oynayacak seviyede ama bütçemize uygun adam bulmamız da hayli zor...
Bu 10+4 varken Muriqi'yi hayli beğenmeme rağmen yedek santrafora 23+ oyuncu alamayız mesela... Davinson gitmeden bir yabancı stoper gelecekse o da u23 olmalı mesela...
Türk oyuncu ve u23 işinde acayip başarılı işler yapmazsak hayli zorlu ve sıkıntılı bir transfer dönemi olacak gibi...
Ya artik ortalık yıkılmasın 30 bonservis 15 maaşlarlaLevent Tüzemen transferle ilgili saçmalamadan olmaz bu iş. Henüz erken. Şòyle bi yer yerinden oynayacak bir isimle görüşülüyor gizemini yapsın sonra transfer yaparız
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..