Yapılan transferler ve mevcut kadro kalitesini nasıl buluyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    225
  • Anket kapatılmış .
Hiçbir galibiyete, şampiyonluğa falan Florya'ya gitmedim.

Bir önceki 2015-16 yıllarındaki Dursun Yönetimi istifa etsin diye işten izin alıp gitmiştim.

071467903316.jpg

Bu tür bir adamın hala bizi idare etmesinden acayip rahatsızım.

Tarihimizin ekonomik anlamda en rahat dönemi bu beceriksizlere denk gelmemeliydi.

Lookman fırsatı varken barışı satamak cahilliktir
Ben amaci anlamiyorum.
35-40 + pay isini cozuyorsan neyin inadi.

Ya yazilip cizilenler tamamen yalan, cunku iceride kimsenin agzinda bakla islanmiyor... Ya da baskan el freni cekiyor- ugurcana aninda cat cat para baglayan adam, gercekten arkaplanda "dur baskan ucup gideceksin, iyi olmaz o " mu diyorlar ne yapiyorlar . Akil tutulmasi.

Hakana 20 M vermek istenilmemesini saygiyla karsilarim eyvallah, ki 10 eylule kadar gider o is. Ama aptal gibi heriflere yerine adam koymak icin sure vermezsen niye indirim yapsin sana...madalyonun obur yuzunde de bu var.

Firsat transferin su an rakipsiz sekilde ayagina gelmis, fener bile dahil olamaz su an lookman icin. Elonde formul de var. Neden degerlendirilmez anlamiyorum tam. Baris haberleride kulliyen yalan olmasi lazim mesela , o zaman mantikli olur.

Berkan'la Ahmet Kutucu da Trabzon'a verin Yusuf Demir de kiralayın
Transfer yapmamayi bırakın iyice boşaltın takımı
Giderayak Bir de barışi satın
Her sene aynı rezalet

Rezalet yonetiliyoruz baris kim oluyor kardesim. Zorla tutmak nedir. Transfermarkt arabistanda devam ediyor ya son dk yangin cikarip gitmek isterse? Nerde alternatifler? Boyle sacma kadeo muhendisligimi olur

Dün Galatasarayin parasini cöpe attiniz ugurcan ile, bügün ise belki net 40 milyon kasana girecek kabul etmiyorlar?. Neyin kafasini yasiyor yönetim? Kimin parasini siz car cur ediyorsunuz? Illaki kalmasi icin 5 milyon maas mi vereceksiniz?

ilk çıktığı şutspormu ne orada söyledi şu eski aspor sunucusuna

"onlar bizi şampiyon yaptı
çok heyecanlılar cl maçları için"

meali evlatlarım clde oynasın dışardan topçu oynamasın

olay tamamen burada

bunu idrak ettiğinizde her soruyu çözmüş oluyorsunuz

iyi polis kötü polis rolünü güzel oynuyorlar

iyi polis okan
kötü polis dursun

O kadar pasif bir yönetim var ki ilk okul terk bir menajer racon koyabiliyor. Galatasaray'in temsiliyetini yerlebir etti bu pasif dursun ozbek ve avaneleri.

Bizim kadro Sl icin cok yetersiz falan degil acayip abartiliyor bu durum..
Abicigim seni 2 senedir patates eden takimlar senin 1/3 butcenle basariyor bu isi..
Eksikler var kabul ama bu kadroyla gidip rezil olacaksak bu is sadece Hocaya yazar.. Baris surecini de bir sekilde tatliya baglayacagiz artik..
Dediginiz transferler komple yapilsa okan hocalik yapmadiktan sonra yine gelen gecen bizi elek ederdi..
Buyuk bir sakatlik bela olmazsa cogu takimla kafa kafaya oynayacak kadromuz var tabi liverpoolu falan kastetmiyorum..

Geri
Üst Alt