Yapılan transferler ve mevcut kadro kalitesini nasıl buluyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    225
  • Anket kapatılmış .
2015'te bu Baki'nin karısı ile aynı iş yerinde çalışıyordum. Ben sonradan öğrendim oyuncuymuş zaten de o dönem futbol spikeri falan olmaya çalışıyordu.

O dönem sanırım evli değillerdi ama sürekli İngiltere'ye gidiyordu Sheffield maçlarına. Daha fb yönetiminde değildi Sheffield United'da bir görevi mi ne vardı.

2018-19 civarlarında FFP varken Fatih Terim genç bir orta saha beğendi Norveç'ten ucuz 1 milyon €'ya falan kapatacaktık.

Çocuğun adı İsmail Coulibaly mi öyle bir şeydi biz almayalım diye Sheffield'a 2 milyona onu alıp sonra sağa sola kiraladılar.

Bu arap işlerinde kesin onun payı vardır değişik bir tip.

Uurcan27
Sikko
Davi
Abdülkerim
Jacobs
Lemina
Torreira
İlkay
Barış (Yunus)
Sane
Osimhen

Kolay maçlarda Lemina yerine Sara
Jacobs, Eren'e göre daha mı önde görüyorsun heis, bir de benim kafam karışıyor bazen hangisi daha defansif diye. Eren de çok hücumcu mesela

Geldiğin gün uğurcsni almamıza yorumun ne restes :asd:
Banim gece açılmıştı forumu okuyordum banliyken de. Koltukta uyuya kalmışım. Telefonu ilk elime aldım Uğurcan başlığını gördüm kırmızı prefixle acayip keyfim kaçtı. Bir iki gün öncesinde fenerli arkadaşlara GS Uğurcani alırsa şampiyonuz falan demiştim hala aynı yerdeyim

Orda hemfikiriz.

Farazi olarak bakinca benim inancimda,bu butce ve ortam , iceriden arkasini oymayanlar olsa , disaridan 7/24 ugrasilmasina karsi camia kendisini korusa Erden Timur en az 1 gomlek daha yukari tasimisti kulubu.

Tamamen transfer olarak bakmiyorum tabii ki bu olaya.transfer hatta cok ufak bir kismi bu konunun.
Bu dediklerin kesin olan bir şey. Şu anda örnek Metin Öztürk yerine Erden Timur olsaydı mesela çok daha iyi durumda olacağımız net o konuda hemfikiriz.

2015'te bu Baki'nin karısı ile aynı iş yerinde çalışıyordum. Ben sonradan öğrendim oyuncuymuş zaten de o dönem futbol spikeri falan olmaya çalışıyordu.

O dönem sanırım evli değillerdi ama sürekli İngiltere'ye gidiyordu Sheffield maçlarına. Daha fb yönetiminde değildi Sheffield United'da bir görevi mi ne vardı.

2018-19 civarlarında FFP varken Fatih Terim genç bir orta saha beğendi Norveç'ten ucuz 1 milyon €'ya falan kapatacaktık.

Çocuğun adı İsmail Coulibaly mi öyle bir şeydi biz almayalım diye Sheffield'a 2 milyona onu alıp sonra sağa sola kiraladılar.

Bu arap işlerinde kesin onun payı vardır değişik bir tip.
Sağa sola değil Sheffieldın Belçika’daki takımına verdiler.

Killforyou’nun kurucusu.

Bu herifin Arap tarafından bir bağlantısı var, bir noktada alakasız şekilde Sheffieldı mı ne alıp bunu yönetici yapıyor, futbol yöneticiliğine girişi de öyle.

Ali de kendi ekibine alıyor muhtemelen killforyou mevzusundan tanıdığı birisi tribünden.

Uğurcan 27 milyon , Lokman Barış falan derken araya kaynadı gitti ama İlkay'ı alarak muazzam güzel iş yaptık. Tam eksik olan bölgeye tam da adamı inanılmaz güzel oldu. Belki de bu seneyi kurtaracak hamle oldu. Şartları da mükemmel.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende bu yüzden dursuna kızamıyorum

daha iyisi gelmeyecegini biliyorum

erden başkan gelecekse dursunu direk indirsinler, ama gidip kukla başkan falan getirirler bjk gibi rezil oluruz diye korkmaktayım

kukla derken kocun adamı
%100

Dursun'un bir cok seyini elestiririm hatta maksimuma vurdu yanindaki adamlarda hesaba girince fakat garip sekilde bir arada tutabiliyor nasil beceriyorsa(kulup icini) . O detayi da inkar etmem.

Dedigine de katilirim, herifin uzantilari var kulup icinde-ya is yaptigi - ya ticaret yaptigi vs vs var yani baglantilar mukakkak. Oralardan gol yersek vah halimize zaten

Jacobs, Eren'e göre daha mı önde görüyorsun heis, bir de benim kafam karışıyor bazen hangisi daha defansif diye. Eren de çok hücumcu mesela
Jacobs’un özellikleri Avrupa için daha uygun. Eren ligde daha makul.

Jacobs’a zaten uzun vadeli güvenilmez.

Sağa sola değil Sheffieldın Belçika’daki takımına verdiler.

Killforyou’nun kurucusu.

Bu herifin Arap tarafından bir bağlantısı var, bir noktada alakasız şekilde Sheffieldı mı ne alıp bunu yönetici yapıyor, futbol yöneticiliğine girişi de öyle.

Ali de kendi ekibine alıyor muhtemelen killforyou mevzusundan tanıdığı birisi tribünden.
Elaman bir de avel gibi yani nasıl diyeyim o dönemlerde çok mantıklı konuşmuyordu.

İşle alakalı bir açılış sonrası düzenlenen partiye geldi salak salak futbol hakkında yorumları vardı.

Gerçi TR'deki futbol camiasında iş yapanların %90'ı bu tip adamlardan oluşuyor da İngiltere'de bu nasıl yönetici diye aramızda dedikodu çevirmiştik. :red:

Elaman bir de avel gibi yani nasıl diyeyim o dönemlerde çok mantıklı konuşmuyordu.

İşle alakalı bir açılış sonrası düzenlenen partiye geldi salak salak futbol hakkında yorumları vardı.

Gerçi o camiada iş yapanların %90'ı bu tip adamlardan oluşuyor da İngiltere'de bu nasıl yönetici diye aramızda dedikodu çevirmiştik. :red:

Şuradaki halinden zihniyeti belli zaten

Oooo Samiyen haber 1 saat önce BAY hâlâ gitmek ıstiyor yazmış.
Bu ne biçim süreç yönetmek

Geri
Üst Alt