Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.331
- 7.042
- 1.713
Beraldo hakan lookman yabancı forvet le kapatalım bugünü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Ilkay disinda transferi kapattik. Keske Hakan’i da alabilsek. Lookman icin cok para istiyorlar. 20 Ekim’de 28 yasinda oluyor. Bizi asar o transfer.Beraldo hakan lookman yabancı forvet le kapatalım bugünü
Edeceğiz, ortalığı yakıp yıkacağız. Gücünü topla!Ben bundan sonra sakinim. Yangınlık düşüncem yok. İlkay da bugün gün içerisinde geldiğinde diğer transferlere sevinirim ama olmazsa da ah vah etmem.
Ahb dün de mesela çok sakindim ben, kesin bir kaleci gelir diyordum hep sakinleştirmeye çalıştım. Ben sakinim ya güzel bitecek finalEdeceğiz, ortalığı yakıp yıkacağız. Gücünü topla!
hadi singoyu bek oynattik, apo kesinlikle kaldiramaz kesinlikle sol hizli stoper alinmali. hermoso tarzi.Ben bundan sonra sakinim. Yangınlık düşüncem yok. İlkay da bugün gün içerisinde geldiğinde diğer transferlere sevinirim ama olmazsa da ah vah etmem.
Lemina'yı stopere çekeriz gerekirse hocamhadi singoyu bek oynattik, apo kesinlikle kaldiramaz kesinlikle sol hizli stoper alinmali. hermoso tarzi.
Ben de sakinim bu arada ama şu bonservis biraz kızdırdı gece. Toplam pakete bakınca da bir nebze sakinleştim. Ancak bugün İlkay hariç gerekli yerlere hamle yapmazsak meşaleyi alır koşarımAhb dün de mesela çok sakindim ben, kesin bir kaleci gelir diyordum hep sakinleştirmeye çalıştım. Ben sakinim ya güzel bitecek final![]()
Güzel bitecek, yakışacak bize. Rekor bir bons harcaması olacak daha da zor kırılır sanırım 170 ile bitirebiliriz total bonsBen de sakinim bu arada ama şu bonservis biraz kızdırdı gece. Toplam pakete bakınca da bir nebze sakinleştim. Ancak bugün İlkay hariç gerekli yerlere hamle yapmazsak meşaleyi alır koşarım
lemina kimseyi almayacaksak güzel fikir kaan gibi yanlis yerde oynatip 2 sene avrupadan yasattigini yasatmazsa.Lemina'yı stopere çekeriz gerekirse hocam
Beraldo - Timber - Lookman - Hakan bir de rotasyona forvet istiyorum. Gelmezslerse BF de ancak rakip olabiliriz seninleGüzel bitecek, yakışacak bize. Rekor bir bons harcaması olacak daha da zor kırılır sanırım 170 ile bitirebiliriz total bons
Bize gelmeden evvel, Wolves ile bazı maçlarda stoper oynamışlığı var, kotarır bence orasını. Bu en kötü senaryo tabii, belki alınır birileri.lemina kimseyi almayacaksak güzel fikir kaan gibi yanlis yerde oynatip 2 sene avrupadan yasattigini yasatmazsa.
Sana kursun sıkmayı bırak nişan alamam Aras'ım elim gitmezBeraldo - Timber - Lookman - Hakan bir de rotasyona forvet istiyorum. Gelmezslerse BF de ancak rakip olabiliriz seninle![]()
Yunus yerine sara oynarugurcan
singo sanchez lemina jakobs
torreira ilkay
yunus sane baris
osimhen
böylemi cl cikariz?
yunus kesilmez ozaman saneyi bekletmek lazim, yunus oyun planimizin tek sebebi su an. ondaki özellik takimda baska kimsede yok.Yunus yerine sara oynar
Sane sağ kanat