Yapılan transferler ve mevcut kadro kalitesini nasıl buluyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    225
  • Anket kapatılmış .
Bay kalıyormuş, şu Keçiören payını almayı akıl ederler umarım. Kimse Arap takımı gidip Keçiören payı almakla uğraşmaz. Sene sonu en iyi senaryoda bir İngiliz takımı verir 25’i bize 20 kalır.

Ben bundan sonra sakinim. Yangınlık düşüncem yok. İlkay da bugün gün içerisinde geldiğinde diğer transferlere sevinirim ama olmazsa da ah vah etmem.

Madem Uğurcan'a bu kadar paranız var bir zahmet ne yapıp edip Hakan'ı alacaksınız !
Adam daha ne yapsın gelmek için ?
İlkay'da yolda.
Kiralık miralık nasıl olur bilmem ama kontenjan bu kadar rahatken sol stoper olmazsa olmaz. Apo ile duman oluruz.
Cl listesine yetişmese bile yedek sol kanat ve yedek forvete de ihtiyacımız var.

Ahb dün de mesela çok sakindim ben, kesin bir kaleci gelir diyordum hep sakinleştirmeye çalıştım. Ben sakinim ya güzel bitecek final :love:
Ben de sakinim bu arada ama şu bonservis biraz kızdırdı gece. Toplam pakete bakınca da bir nebze sakinleştim. Ancak bugün İlkay hariç gerekli yerlere hamle yapmazsak meşaleyi alır koşarım

Ben de sakinim bu arada ama şu bonservis biraz kızdırdı gece. Toplam pakete bakınca da bir nebze sakinleştim. Ancak bugün İlkay hariç gerekli yerlere hamle yapmazsak meşaleyi alır koşarım
Güzel bitecek, yakışacak bize. Rekor bir bons harcaması olacak daha da zor kırılır sanırım 170 ile bitirebiliriz total bons

Güzel bitecek, yakışacak bize. Rekor bir bons harcaması olacak daha da zor kırılır sanırım 170 ile bitirebiliriz total bons
Beraldo - Timber - Lookman - Hakan bir de rotasyona forvet istiyorum. Gelmezslerse BF de ancak rakip olabiliriz seninle :money:

lemina kimseyi almayacaksak güzel fikir kaan gibi yanlis yerde oynatip 2 sene avrupadan yasattigini yasatmazsa.
Bize gelmeden evvel, Wolves ile bazı maçlarda stoper oynamışlığı var, kotarır bence orasını. Bu en kötü senaryo tabii, belki alınır birileri.

ugurcan
singo sanchez lemina jakobs
torreira ilkay
yunus sane baris
osimhen

böylemi cl cikariz?

Tecrubeli ve hizli sol stoper, tempolu ve iyi dribbling yapan orta saha ve genc bir forvet alinmali.

Geri
Üst Alt