Yapılan transferler ve mevcut kadro kalitesini nasıl buluyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    225
  • Anket kapatılmış .
torreira ilkay
orta sahasi bana sanki fazla yumusak gibi geldi leminanin stopere gecmesiyle.

torreira lemina
daha sert, rakibi korkutuyor, ama stoperde apoylada olmaz. son gün sol stoper sart!

TSnin bonservisi KDV dahil aciklamasi enteresan

ilk defa görüyorum galiba

ugurcan
singo sanchez jakobs
sane torreira lemina ilkay yunus
osimhen baris

bu nasil olur sizce? clde hic sevmedigim 3-5-2 taktigi.

Transferi kapadık bence
İlkay gelir biter

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ugurcan
singo sanchez jakobs
baris torreira lemina ilkay eren
sane osimhen

bu daha savasci olur sanki ama yunus bu sekilde yok. ileriye top tasimakta zorlaniriz.

Tüm parayı uğurcan da sıfırladık daha ne transferi.

Adamlarda 1-2 transfer demişti zaten uğurcan - ilkay bitti işte.

Keşke hakan gelseydi yazık şu adama

Barış gider, Hakan ve İlkay gelir. Bizimkiler bu kadar bonservis boşuna saçmadı, dua edin Sara’yı da satmasınlar

Sallai, Davinson, Singo, Jakobs, Lemina, Torreira, Sara, Sane, Icardi, Osimhen + Yusuf Demir

10 + 1’le sezona giriyoruz. Yabancı hakkımız var ve kesinlikle bir stopere daha ihtiyacımız var ama en son Uğurcan’a 27,5 milyon Euro + KDV verince kontenjan boş kalacak haliyle

Azıcık umudum vardı o bonservisi gördükten sonra hiç bir umudum kalmadı artık başka transferlere kabak gibi kaldık gene

Tüm parayı uğurcan da sıfırladık daha ne transferi.

Adamlarda 1-2 transfer demişti zaten uğurcan - ilkay bitti işte.

Keşke hakan gelseydi yazık şu adama
Evet zaten Haluk da kulupte baska transfer hareketliligi yok dedi. Ilkay’i alip kapatacagiz. Hakan son gun bir mucizeye imza atip bonservisini dusururse belki olur.

Bu Kerem’in çok basit bir şekilde “Sevgili GS taraftarı. Herkes hayallerinin peşinden koşar. Ben de hayalimi gerçekleştirmek istedim.

GS’de geçirdiğim zaman ve kazandığım şampiyonluklar benim için güzel bir anı olarak kalacak. Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim.

Şimdi di yeni bir sayfa açıyorum. Umuyorum iyi olanın kazandığı bir sezon olur. Teşekkürler.” Şu minvalde bir şey yazsaydı Uğurcan gibi, tek kötü kelime etmezdim, helal olsun derdim. Ama şikecilere katıldığından beri yaptığı şeylerden sonra artık o lafları onun bir tarafına sokmak boynumuzun borcu oldu. Çok iyi bir ders vermeliyiz.

kalkın ulan ilkay gündoğan geliyorrr

Geri
Üst Alt