Yapılan transferler ve mevcut kadro kalitesini nasıl buluyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    225
  • Anket kapatılmış .
Bu sene çok büyük satış yapmadan 150 milyon bonservis harcadık. Ve dahada harcayacaz gibi, 3 yabancı hakkı var eksikler var. İnanılmaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan ve lookman alacaksın yönetim madem bu kadar para harcayabiliyorsun alacaksın o zaman yok ismi geçmeyen yok ben oyuncuyu net alırım gördük

Bugün Lookman-Çalhanoğlu-Stoper gelsin gerekirse avrupa listesine yazmayalım ama 10 gün içinde U23 bi ortasaha çekip tabiri caizse eksiksiz bir giriş yapalım sonra gelsin City-L'pool :)

Bu sene çok büyük satış yapmadan 150 milyon bonservis harcadık. Ve dahada harcayacaz gibi, 3 yabancı hakkı var eksikler var. İnanılmaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fenerde 100 harcamış şampiyonluk yok şl geliri yok aradaki 50 fark az

Sa

Bi ceza aldim zaniolo gitti ilkay ve ugurcan geldi

Alayimmi bir ceza daha?

Nasil ṣutlattik zaniolonuzu ama haha

Hakan da alinmali!! Ortada birakmayalim adami

Bariṣ satilmiyorsa zorla özur diletilmeli!

Bu arada yönetim ISTIFA. Ugurcan icin o bons ne demek yaaa???

Ugurcana laf yok, iyi kaleci. Hem tsden bize gelip de iyi oynamayan bir cavanda var. Yoksa gelen her futbolcudan iyi katki aldik

Bukadar para harcamaya cl de en azindan ilk 24 gelmezse okan da istifa
Zanioloma laf ha, şutluyorum hemen :asd: :asd:

Ya yeter ya..

34 yaşına gelmiş toplasan 5 sezon as kaleci olmuş o da anadolu takımlarında bir kaleci ile sezonu devam etmenin daha doğru olduğunu söyleyenler, üstelik yedeği yokken.

Aynı güruh yıllarca yedek kaleci 1-2 kupa maçında iyi oynayınca “Muslera yerine oynasın” diyen futbol ulemaları zaten. Sonra ilk hatasında “Zaten Günay ile sezona başlanır mı” kardeşim diye sövecekler. Bu vizyonsuz zihniyet FB’yi yıllarca zehirledi, Irfan Can gibi anadolu seviyesi kalecilerle takıldılar. Maliyeti yüksektir, değildir tartışması okey ama yıllardır ligde üst düzeyde oynamış, geçen yıl açık ara sezonun en iyi kalecisi olmuş, bu sezona da mükemmel giriş yapmış bir kaleci, milli takım kalecisi, yaş olarak 5 yaş daha genç. Nasıl “Günay daha iyi abi yeah” denebilir yahu. Uğurcan düşüşte olsa tamam diyeceğim de adam halihazırda da Günay’dan daha formda.

Uğurcan

Singo-Sanchez-Jakobs

Yunus-İlkay-Torreira-Sara-Barış

Sane-Osimhen

Sanki olur gibi :unsure:

Bugün sadece Hakan'ı bekliyorum. Barış kaldığına göre Lookman konusu da kapandı.

Bugün Lookman-Çalhanoğlu-Stoper gelsin gerekirse avrupa listesine yazmayalım ama 10 gün içinde U23 bi ortasaha çekip tabiri caizse eksiksiz bir giriş yapalım sonra gelsin City-L'pool :)
O üçü gelsinde biz genede çok uçmayalım liverpool Allah’ından bulsun abi boşver cityi gözüme kestirdim ama 😂

Geri
Üst Alt