Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.696
- 9.219
- 1.203
Yanlız hakanı da alırsak yabancı sınırını seneye kaldırırlar adım gibi eminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani bu konuda da yönetim zaafiyeti abi yine, Uğurcan bu paralara Fb yapsa alay ederdik kesin. Hata da çok fazla yapılıyor sonra kısır döngüye giriyoruz ekonomik olarak. Haklısın bu açıdan %100Geleceğini satmak, rekabet değildir, yöneticilerin kendini aklama çırpınışlarıdır. Petrovic'i ilk sıraya koyup ona o parayı vermeyip son gün yan sokaktaki 10-15 edecek adama iki katını veriyorsan koyim öyle tetiklemeye.
Başarıyı parayla satın alıyorsun başarılı olamazsan ne olacak peki?
Uğurcanpuanlayalım please
Uğurcan - Ederson
Günay - İrfancan
Singo - Semedo
Sallai - Mert
Sanchez - Skriniar
Apo - Osterwolde
Metehan - Djiku
Arda - Çağlar
Eren - Brown
Jakobs - Levent
Lemina - Edson
Torreira - Fred
Sara - Asensio
İlkay - Talisca
Berkan - Szymanski
Kaan - Mhy
Eyüp - Bartuğ
Sane - Nene
Yunus - İck
Barış - Kerem
Yusuf - Oğuz
Osimhen - En Nesyri
İcardi - Duran
Kutucu - Cenk
Bu arada işin şakası bir yana ben Fenerbahçe'nin bizi tetiklediğini düşünmüyorum. Biz yine o isimleri kovalar hatta bazı istediğimiz isimleri de daha uyguna ve daha rahat alabilirdik. Biz onları tetikliyoruz o konuda eminim ama onların bizi tetiklemekten çok ulaşmak istediğimiz seviyeye çıkmamızı çok net engelliyor. Biz, Avrupa hayali öyle ya da böyle olan bir camiayız, genimizde var ve kültürümüz böyle. Bu kadroları hatta çok daha iyisini bunlar olmadan da kurarız. Bunların bizi aşağı çekmekten başka yaptıkları bir şey yok bence. Bizim bunların transferlerine göre pozisyon aldığımızı, etkilendiğimizi düşünmüyorum. En kısa sürede bunları bu kadar ciddiye almayı bırakıp hayal kurduğumuz hedeflere yönelik hamleler yapmalıyız. Yönetim profilimizin de bu olması gerekiyor. Diğerlerinin de hızla azalarak bitmesi dileğiyleBeni yıllardır bildiğinizden içim rahatta abi forum nezdınde tekrar edeyim,
Fb'nin bizi tetiklemesini seviyorum demek istedim aslında, rekabet olmasa Osi vs kovalar mıydık son dakikalarda geçen sezon, ya da illa İlkay diye zorlanır mıydı gibi. Kadro kalitesini de rekabet yükseltiyor yine ama çok seviyesizler dediğim gibi
Uyandın mı renkdaş biraz daha yatsaydın şöyle 10-12 günSol stoper, orta saha ve İlkay gelirse tamamlanmış olur transfer sezonu. Barış giderse bir de kanat oyuncusu şart.
Bu noktada aslında şerh düşmüştüm ilk yoruma, seviye çok düşük diye. Yani aslında tamamen katılıyorum ben de böyle düşünüyorum. Ama işte seviyeli bir rekabet olsa daha kaliteli bir lig ve futbol olabilir diye de düşünüyorum, bu tabii tüm paydaşların görevi, başta mevcut TFF ve zihniyetiyle seviyeli bir lig çok zor. Noktasına kadar katılıyorum ama dediklerineBu arada işin şakası bir yana ben Fenerbahçe'nin bizi tetiklediğini düşünmüyorum. Biz yine o isimleri kovalar hatta bazı istediğimiz isimleri de daha uyguna ve daha rahat alabilirdik. Biz onları tetikliyoruz o konuda eminim ama onların bizi tetiklemekten çok ulaşmak istediğimiz seviyeye çıkmamızı çok net engelliyor. Biz, Avrupa hayali öyle ya da böyle olan bir camiayız, genimizde var ve kültürümüz böyle. Bu kadroları hatta çok daha iyisini bunlar olmadan da kurarız. Bunların bizi aşağı çekmekten başka yaptıkları bir şey yok bence. Bizim bunların transferlerine göre pozisyon aldığımızı, etkilendiğimizi düşünmüyorum. En kısa sürede bunları bu kadar ciddiye almayı bırakıp hayal kurduğumuz hedeflere yönelik hamleler yapmalıyız. Yönetim profilimizin de bu olması gerekiyor. Diğerlerinin de hızla azalarak bitmesi dileğiyle
Hakan ortasaha değilde başka mevki oyuncusu olsa Okan hoca çoktan aldırmıştı. İlkay'ı bile taraftar baskısıyla zar zor alıyolar.
İlkay da gelir kapanır işte. Gazoz içecek para kalmadı kasada.Bugün ciddi anlamda biriyle ilgilenirmi sizce? Yoksa bizim için kapandı mı Transfer?