- 17 Ağustos 2009
- 42.404
- 31.012
- 3.448
İlkay gibi ciddi futbolcuları seviyorum. Kaptanlardan biri olacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admirim sana bir soruBarış kalsın, Hakan ve Lookman gelsin
Şöyle keyifleniriz abiBarış kalsın, Hakan ve Lookman gelsin
Top 5 Lig'de oynuyorsan buna ihtiyacın var. Türkiye için yok. Sayıca daha az ama çok yönlü oyuncularla da geniş rotasyon oluyorsun. Hem de takım kimyası ve uyumunu hızlandırıyorsun. Ben de şu an buna inanıyorum.cl'de iddialı olmak gibi bi niyetimiz varsa gerek yok değil, lookman dışında diğer tarafa bile adam almak gerek
karşılaşacağımız takımların hemen hemen her posyonunda 2şer as oyuncu + yedekler bulunuyor
Onlar da bok gibi harcıyor ya.
Top 5 Lig'de oynuyorsan buna ihtiyacın var. Türkiye için yok. Sayıca daha az ama çok yönlü oyuncularla da geniş rotasyon oluyorsun. Hem de takım kimyası ve uyumunu hızlandırıyorsun. Ben de buna inanıyorum.
Var mıdır sence para?Bu saat den sonra baska oyuncuya paramiz kalmadi demeye kalkmasinlar.
ve giderek yaşlanıyoruz.genç oyuncu da transfer edemedikİlkay ve uğurcan son transferlerdi… umarım seneye transfer yapabiliriz… bu harcamalarla oyuncu satmadan bir kaç sene idare etmemiz gerekiyor…
İlkayı alarak sadece bir futbolcu transfer etmedik çok daha fazlası var. Kalite, oyun içi görüş, yönlendirme ve tecrübe. Saha dışında sessiz biri gibi duruyor ama soyunma odasında ağırlığı olacaktır çok net.Okan sonrası TD'miz bile olabilir
Mesela Pep İlkay'ın oyunu okumasını ve taktik bilgisini övüyordu bir kaç röportajında
Bu bağlamda td konusunda da başarılı olacağına inanıyorum
Perti çılana kadar kalacaklar mecbur…ve giderek yaşlanıyoruz.genç oyuncu da transfer edemedik
Dünkü Uğurcan işinden sonra nah aliriz o payi almak imkansizlastiBay kalıyormuş, şu Keçiören payını almayı akıl ederler umarım. Kimse Arap takımı gidip Keçiören payı almakla uğraşmaz. Sene sonu en iyi senaryoda bir İngiliz takımı verir 25’i bize 20 kalır.
Kesinlikle renktaşİlkayı alarak sadece bir futbolcu transfer etmedik çok daha fazlası var. Kalite, oyun içi görüş, yönlendirme ve tecrübe. Saha dışında sessiz biri gibi duruyor ama soyunma odasında ağırlığı olacaktır çok net.
Mertens'ten sonra birçok açıdan ne uygun isim İlkay olurdu. İyi ki geldi.
Valla olmasını ve başarılı olmasını çok isterim… Arda İlkay hatta Kaan Ayhan potansiyeli olan isimler…Okan sonrası TD'miz bile olabilir
Mesela Pep İlkay'ın oyunu okumasını ve taktik bilgisini övüyordu bir kaç röportajında
Bu bağlamda td konusunda da başarılı olacağına inanıyorum
Singove giderek yaşlanıyoruz.genç oyuncu da transfer edemedik