Transfer Nöbeti #3

Can Uzun Transferi?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .

Adama bizden başka kimse teklif bile yapmıyor ölcem gülmekten ya

2 ayda bunla oyalanalım

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Bruno Fernandes premier ligde yılın futbolcusu seçildi ManU taraftarı adama tapıyor bunlar haber yaparken hiç gündemi takip etmiyor mu acaba?

Sara icin 35m ucuz mu sanki ya
TR ligi yerine ispanyadan aliniyor olsa artabilirdi. 35 cok kotu denemez acikcasi. 40 zorlanir mi bilinmez. Ama sara'nin da niyeti varsa (ki vardir bence) bu teklif degerlendirilebilir - dogru bilgi oldugunu varsayarak teklifin.

Esas soru yerini ne kadara doldurabilirsin-orasi da bence onemli

Bu sene türeyen noname duyum hesaplarıni Twitter'da engelledim burada paylasanlari da engellemeye başladım. Tavsiye ederim

4 senedir şampiyonluk koltuğuna şu şekil oturuyoruz

1780948820747.webp

10+4 kalacak Okan hocam. Bu kadar isyan yakışmıyor. Ona göre planlama yapın. 10+4 varken icardi ve leminayı sözleşme vermek intihar olur. Torrea inanılmaz kötü sezonu geçirdi, bir çok parametrede ligin en kötülerinden, onu da yollamak lazımdı. Sallai gitmemeli birçok mevkide yedek, sağ bek de gayet iyi oynuyor. Torrea kaldığı senaryoda 2 23 yaş üstü adam alınabilir lemina ve icardi giderse. Biri mutlaka 6 numara olmalı, sara kalırsa başka orta saha ancak nhaga kiralık gidip 23 yaş altı olması olur. Osimhen yedeği 23 altı biri olmalı, stoper de sadece abdulkerim ve sanchez var stopere deneyimli biri olmalı. Lemina kaldığı senaryoda stoper hamlesi de zor. 23 yaş altı kontenjanı forvet, 8 numara, 10 numara ve kanat da kullanılmalı. Okan hocam transfer işi ile pek ilgilenmediği için işimiz zor bu yaz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi doğrudur ama ya bizim başkandaki rahatlık çok iyi :) Takmıyor kimseyi, tahminim Fenerle görüşürler baskan sonrası 10+4 için eğer esnerse o zaman başlarlar, şuan transfer için görüsme bile yoktur kimseyle
Başkandaki rahatlık değil de neyse. Bernardo ve Can çok alakalı isim gibi ilgilendiğimiz iki topçudan belli yaptıkları planlama.

Ben Haluk ve onun gibi her gün bir şeyler söyleyenlerden bahsediyorum. Hiç bir gelişme olmadan program yapıyorlar, Temmuz'a kadar hareketlilik beklenmiyor diyorlar ama bu sürede de kendi kendilerini yalanlayan haber yapmayı ihmal etmeyecekler.

Kahn bize uzak dursun. Bizim zaten maaslar iyice ucmaya basladi. Bunu zamaninda Hoeneß ve diger herifler maas dengesinin irzina gecti diye yönetim kurul baskanliginda kovmuslardi.

Dursun Özbek akıllı adam. İcardi kalırsa transferde elimiz kolumuz bağlandı demek için bütün şartlar oluşmuş oluyor. Yoksa Okan hocanın forvetteki 3. tercihi haline gelen adama 5 milyon euro maaşla kontenjan doldurmanın ne mantığı olabilir ki?

E adam da haklı sonuçta Dünya Kupası bittikten sonra transferde oyalanmak için yeni mazeretler bulması gerekecek. Şimdiden sağlama alıyor işini

Geri
Üst Alt